plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()

Bug #854966 reported by Fabian on 2011-09-20
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
plymouth (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

This migt be a duplictae but since I cant investigate the submitted info until after creating the bug report I can't tell if it is a dupe.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: plymouth 0.8.2-2ubuntu26
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-11.18-generic 3.0.4
Uname: Linux 3.0.0-11-generic x86_64
ApportVersion: 1.23-0ubuntu1
Architecture: amd64
Date: Fri Sep 16 19:24:36 2011
DefaultPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
ExecutablePath: /sbin/plymouthd
MachineType: Sony Corporation VGN-TZ21VN_R
PccardctlIdent:
 Socket 0:
   no product info available
PccardctlStatus:
 Socket 0:
   no card
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.0.0-11-generic root=UUID=3ec10bb2-7f83-4a61-b3d2-5b3f8df9cb51 ro quiet splash vt.handoff=7
ProcCmdline: /sbin/plymouthd --mode=boot --attach-to-session
ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
ProcFB: 0 inteldrmfb
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.0.0-11-generic root=UUID=3ec10bb2-7f83-4a61-b3d2-5b3f8df9cb51 ro quiet splash vt.handoff=7
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0x7f4357843504 <ply_event_loop_process_pending_events+468>: test %r12d,0x8(%r13)
 PC (0x7f4357843504) ok
 source "%r12d" ok
 destination "0x8(%r13)" (0x404827663d1ea212) not located in a known VMA region (needed writable region)!
SegvReason: writing unknown VMA
Signal: 11
SourcePackage: plymouth
StacktraceTop:
 ply_event_loop_process_pending_events () from /lib/libply.so.2
 ply_event_loop_run () from /lib/libply.so.2
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6
 ?? ()
TextPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-text/ubuntu-text.plymouth
Title: plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()
UpgradeStatus: Upgraded to oneiric on 2011-09-14 (5 days ago)
UserGroups:

dmi.bios.date: 07/11/2007
dmi.bios.vendor: Phoenix Technologies LTD
dmi.bios.version: R0052N7
dmi.board.asset.tag: N/A
dmi.board.name: VAIO
dmi.board.vendor: Sony Corporation
dmi.board.version: N/A
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: Sony Corporation
dmi.chassis.version: N/A
dmi.modalias: dmi:bvnPhoenixTechnologiesLTD:bvrR0052N7:bd07/11/2007:svnSonyCorporation:pnVGN-TZ21VN_R:pvrJ002U0UY:rvnSonyCorporation:rnVAIO:rvrN/A:cvnSonyCorporation:ct10:cvrN/A:
dmi.product.name: VGN-TZ21VN_R
dmi.product.version: J002U0UY
dmi.sys.vendor: Sony Corporation

Fabian (fsturm) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make Ubuntu better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #849414, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

visibility: private → public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers