plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()

Bug #556250 reported by mediterran81 on 2010-04-06
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
plymouth (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: plymouth

While USing/closing Firefox!

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: plymouth 0.8.1-4ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-19.28-generic 2.6.32.10+drm33.1
Uname: Linux 2.6.32-19-generic i686
Architecture: i386
CurrentDmesg:
 [ 29.523143] usb 3-2: usbfs: interface 0 claimed by usblp while 'usb' sets config #1
 [ 30.816204] b44: eth0: Link is up at 100 Mbps, full duplex.
 [ 30.816208] b44: eth0: Flow control is off for TX and off for RX.
 [ 30.816484] ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): eth0: link becomes ready
 [ 40.908035] eth0: no IPv6 routers present
Date: Tue Apr 6 08:56:53 2010
DefaultPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
ExecutablePath: /sbin/plymouthd
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Beta i386 (20100318)
MachineType: Dell Inc. MP061
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.32-19-generic root=UUID=51f8326d-3299-4ab1-afb7-8799c415ad56 ro quiet splash
ProcCmdline: /sbin/plymouthd --mode=boot --attach-to-session
ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
ProcFB: 0 inteldrmfb
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0x18efe1 <ply_event_loop_process_pending_events+513>: test %eax,0x4(%esi)
 PC (0x0018efe1) ok
 source "%eax" ok
 destination "0x4(%esi)" (0x00000004) not located in a known VMA region (needed writable region)!
SegvReason: writing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: plymouth
StacktraceTop:
 ply_event_loop_process_pending_events ()
 ply_event_loop_run () from /lib/libply.so.2
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
 ?? ()
TextPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-text/ubuntu-text.plymouth
Title: plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()
UserGroups:

dmi.bios.date: 04/02/2007
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A08
dmi.board.name: 0FF049
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.chassis.type: 8
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.modalias: dmi:bvnDellInc.:bvrA08:bd04/02/2007:svnDellInc.:pnMP061:pvr:rvnDellInc.:rn0FF049:rvr:cvnDellInc.:ct8:cvr:
dmi.product.name: MP061
dmi.sys.vendor: Dell Inc.

mediterran81 (kyoshuu) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make Ubuntu better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #553745, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

visibility: private → public
tags: removed: need-i386-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers