plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()

Bug #554395 reported by AndyP79 on 2010-04-03
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
plymouth (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: plymouth

got a crash report that said plymoth crashed.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: plymouth 0.8.1-4
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-19.28-generic 2.6.32.10+drm33.1
Uname: Linux 2.6.32-19-generic i686
NonfreeKernelModules: wl
Architecture: i386
CurrentDmesg:
 [ 17.904778] ppdev: user-space parallel port driver
 [ 28.348026] eth1: no IPv6 routers present
Date: Fri Apr 2 22:50:07 2010
DefaultPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
ExecutablePath: /sbin/plymouthd
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Beta i386 (20100318)
Lsusb:
 Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: Hewlett-Packard Presario C500 (RQ337UA#ABA)
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.32-19-generic root=UUID=51fb4f97-7660-4d4d-b9f6-1addc9f8dcb6 ro quiet splash
ProcCmdline: /sbin/plymouthd --mode=boot --attach-to-session
ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
ProcFB: 0 inteldrmfb
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0xed5fe1 <ply_event_loop_process_pending_events+513>: test %eax,0x4(%esi)
 PC (0x00ed5fe1) ok
 source "%eax" ok
 destination "0x4(%esi)" (0x00000004) not located in a known VMA region (needed writable region)!
SegvReason: writing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: plymouth
StacktraceTop:
 ply_event_loop_process_pending_events ()
 ply_event_loop_run () from /lib/libply.so.2
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
 ?? ()
TextPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-text/ubuntu-text.plymouth
Title: plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()
UserGroups:

dmi.bios.date: 01/16/2007
dmi.bios.vendor: Hewlett-Packard
dmi.bios.version: F.13
dmi.board.name: 30C6
dmi.board.vendor: Hewlett-Packard
dmi.board.version: 78.10
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: Hewlett-Packard
dmi.chassis.version: N/A
dmi.modalias: dmi:bvnHewlett-Packard:bvrF.13:bd01/16/2007:svnHewlett-Packard:pnPresarioC500(RQ337UA#ABA):pvrF.13:rvnHewlett-Packard:rn30C6:rvr78.10:cvnHewlett-Packard:ct10:cvrN/A:
dmi.product.name: Presario C500 (RQ337UA#ABA)
dmi.product.version: F.13
dmi.sys.vendor: Hewlett-Packard

AndyP79 (andrew-pannelli) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make Ubuntu better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #553745, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

visibility: private → public
tags: removed: need-i386-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers