can't install audio encoding test due to build error

Bug #1082400 reported by drink on 2012-11-23
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
phoronix-test-suite (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

excerpt from wavpack build fail log

Making install in src
make[1]: Entering directory `/root/.phoronix-test-suite/installed-tests/pts/encode-wavpack-1.2.0/wavpack-4.41.0/src'
if /bin/bash ../libtool --tag=CC --mode=compile gcc -DPACKAGE_NAME=\"wavpack\" -DPACKAGE_TARNAME=\"wavpack\" -DPACKAGE_VERSION=\"4.41.0\" -DPACKAGE_STRING=\"wavpack\ 4.41.0\" -DPACKAGE_BUGREPORT=\"<email address hidden>\" -DLIBWAVPACK_MAJOR=4 -DLIBWAVPACK_MINOR=41 -DLIBWAVPACK_MICRO=0 -DLIBWAVPACK_VERSION_STRING=\"4.41.0\" -DVERSION_OS=\"Linux\" -DSTDC_HEADERS=1 -DHAVE_SYS_TYPES_H=1 -DHAVE_SYS_STAT_H=1 -DHAVE_STDLIB_H=1 -DHAVE_STRING_H=1 -DHAVE_MEMORY_H=1 -DHAVE_STRINGS_H=1 -DHAVE_INTTYPES_H=1 -DHAVE_STDINT_H=1 -DHAVE_UNISTD_H=1 -DHAVE_DLFCN_H=1 -DSTDC_HEADERS=1 -DHAVE_LIBM=1 -I. -I. -g -O2 -MT libwavpack_la-bits.lo -MD -MP -MF ".deps/libwavpack_la-bits.Tpo" -c -o libwavpack_la-bits.lo `test -f 'bits.c' || echo './'`bits.c; \
 then mv -f ".deps/libwavpack_la-bits.Tpo" ".deps/libwavpack_la-bits.Plo"; else rm -f ".deps/libwavpack_la-bits.Tpo"; exit 1; fi
 gcc -DPACKAGE_NAME=\"wavpack\" -DPACKAGE_TARNAME=\"wavpack\" -DPACKAGE_VERSION=\"4.41.0\" "-DPACKAGE_STRING=\"wavpack 4.41.0\"" -DPACKAGE_BUGREPORT=\"<email address hidden>\" -DLIBWAVPACK_MAJOR=4 -DLIBWAVPACK_MINOR=41 -DLIBWAVPACK_MICRO=0 -DLIBWAVPACK_VERSION_STRING=\"4.41.0\" -DVERSION_OS=\"Linux\" -DSTDC_HEADERS=1 -DHAVE_SYS_TYPES_H=1 -DHAVE_SYS_STAT_H=1 -DHAVE_STDLIB_H=1 -DHAVE_STRING_H=1 -DHAVE_MEMORY_H=1 -DHAVE_STRINGS_H=1 -DHAVE_INTTYPES_H=1 -DHAVE_STDINT_H=1 -DHAVE_UNISTD_H=1 -DHAVE_DLFCN_H=1 -DSTDC_HEADERS=1 -DHAVE_LIBM=1 -I. -I. -g -O2 -MT libwavpack_la-bits.lo -MD -MP -MF .deps/libwavpack_la-bits.Tpo -c bits.c -fPIC -DPIC -o .libs/libwavpack_la-bits.o
gcc: error: 4.41.0": No such file or directory
make[1]: *** [libwavpack_la-bits.lo] Error 1
make[1]: Leaving directory `/root/.phoronix-test-suite/installed-tests/pts/encode-wavpack-1.2.0/wavpack-4.41.0/src'
make: *** [install-recursive] Error 1

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 12.10
Package: phoronix-test-suite 4.0.0-1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.5.0-18.29-generic 3.5.7
Uname: Linux 3.5.0-18-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 2.6.1-0ubuntu6
Architecture: amd64
Date: Fri Nov 23 06:21:44 2012
MarkForUpload: True
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 TERM=xterm
 PATH=(custom, no user)
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: phoronix-test-suite
UpgradeStatus: Upgraded to quantal on 2012-10-19 (35 days ago)

drink (martin-espinoza) wrote :
drink (martin-espinoza) wrote :

looks like sqlite fails similarly (same kind of error)

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers