package phabricator 0~git20150803-1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #1510894 reported by Karel Slot on 2015-10-28
48
This bug affects 9 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
phabricator (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

x

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 15.10
Package: phabricator 0~git20150803-1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.2.0-16.19-generic 4.2.3
Uname: Linux 4.2.0-16-generic i686
ApportVersion: 2.19.1-0ubuntu3
Architecture: i386
Date: Sat Oct 24 19:25:51 2015
DuplicateSignature: package:phabricator:0~git20150803-1:subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationDate: Installed on 2015-07-10 (109 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 15.10 "Wily Werewolf" - Alpha i386 (20150710)
PackageArchitecture: all
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.18.2ubuntu5
 apt 1.0.10.2ubuntu1
SourcePackage: phabricator
Title: package phabricator 0~git20150803-1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Karel Slot (karelslot) wrote :
tags: removed: need-duplicate-check
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in phabricator (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers