Hal dependancy breaks publider build

Bug #68329 reported by Kevin Kubasik on 2006-10-26
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
pbuilder (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

When pbuilder attempted to install hal, it succeeded until it had to start the server, and then locked up.

Matti Lindell (mlind) wrote :

This is true for Dapper I think, not sure if it happened on Edgy for me. It doesn't actually lock up, but actually waits very long time. Ctrl + 4 trick which sends signal to hal daemon, works at least on Dapper.

I guess the actual problem is not in pbuilder, but hal service (init script).

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering is this still an issue for you? Can you try with latest Ubuntu release? Thanks in advance.

Changed in pbuilder:
status: New → Incomplete
wolfger (wolfger) wrote :

Over 3 months with no response. We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in pbuilder:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers