osmo crashed with SIGABRT in raise()

Bug #1130224 reported by Benjamin on 2013-02-19
This bug report is a duplicate of:  Edit Remove
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
osmo (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Occurred when I tried to backup the data. freely translated: Settings>General>Backup>Create

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: osmo 0.2.10+svn922-2
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-37.58-generic-pae 3.2.35
Uname: Linux 3.2.0-37-generic-pae i686
ApportVersion: 2.0.1-0ubuntu17.1
Architecture: i386
Date: Tue Feb 19 17:24:48 2013
ExecutablePath: /usr/bin/osmo
InstallationMedia: Ubuntu 12.04.1 LTS "Precise Pangolin" - Release i386 (20120817.3)
MarkForUpload: True
ProcCmdline: osmo
ProcCwd: /home/cf/.osmo
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANG=de_DE.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
Signal: 6
SourcePackage: osmo
StacktraceTop:
 raise () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
 abort () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
 ?? () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
 __fortify_fail () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
 __chk_fail () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
Title: osmo crashed with SIGABRT in raise()
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo vboxusers

Benjamin (nailartcenter) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #862573, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-i386-retrace
Benjamin (nailartcenter) wrote :

More Info: After enter password which had character ",.-" and upper and lower case and numbers, than only crashed osmo.

Benjamin (nailartcenter) wrote :

okay, after a few tests it crashed with any password. Please fix it. Thanks.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers