text instead of icons in OpenOffice.org (Ubuntu Gutsy)

Bug #133475 reported by Grzegorz Galezowski on 2007-08-19
8
Affects Status Importance Assigned to Milestone
openoffice.org (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

From the very beginning of my testing of Ubuntu Gutsy (which is as far as alpha 2), All the time openoffice.org (all applications) showed no pictures on icons, but text instead. I'm using blubuntu theme and Tango set of icons.

Grzegorz Galezowski (spectral) wrote :

I attach a screenshot showing how it looks in OO.org calc application.

Thank you for taking the time to report this bug and making Ubuntu better, but we'll need additional information from you.
Could you check on Tools > Options > OpenOffice.org > View
and check on the Icon size and style and change it from Automatic to Tango
We need to see if this fixes this issue.

Changed in openoffice.org:
status: New → Incomplete
Grzegorz Galezowski (spectral) wrote :

Hi,

I checked it, both size and style of icons is set to automatic, but I don't have an option to chose Tango icon set though I have Tango icons installed.

The coice I have in icons style is (I'll translate from Polish, so some names may not be entirely correct):
->Automatic
->Default
->High Contrast
->Industrial
->Crystal
->Human
->Human (yes, Human twice)

 The only option that makes pictures display is the second 'Human'. The rest gives only text as seen on the picture I attached last time. This is true with all three size settings (Automatic, small and big).

Regards,
Grzegorz Galezowski

Chris Cheney (ccheney) on 2007-08-28
Changed in openoffice.org:
status: Incomplete → Confirmed
Christoph Langner (chrissss) wrote :

I can confirm this bug too. I'm using here Gutsy Tribe 5 and a custom theme with Tango icons. When i use these icons i see text instead of icons inside OOo. Changing the icon theme of Openoffice inside

OOo > Tools > Options > OpenOffice.org > View

to Tango doesn't help. I've got there the "Tango" option. But choosing it doesn't bring the icons back. Any other icon set out of the appearance capplet works. Just Tango gives me troubles...

Grzegorz Galezowski (spectral) wrote :

Last time I've checked it again after upgrading openoffice, but the only difference is that now I have Tango (doesn't work) and Human (works) instead of two Humans. Automatic choice of icon set still does not display any icons.

Khudsa (povale69) wrote :

Under final realease of Ubuntu Gutsy 64 I still have text instead of icons on OpenOffice aplications, also the language selector was broken (I can't set language for my documents). The solution was to unzip the image_humans.zip placed under /usr/lib/openoffice/share/config . The zip was also there! I think that the maintainers of the deb package forgot to include the unzip command.

Now it works, I can see the icons and the language selector also works.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments