OpenBve.exe crashed with SIGABRT in gdip_load_png_image_from_file_or_stream()

Bug #1273393 reported by Daryl Hughes on 2014-01-27
148
This bug affects 28 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
libgdiplus (Ubuntu)
Medium
Алексей
openbve (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Started it up and did not open or respond
got the latest up dates

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: openbve 1.4.0.9-1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-5.20-generic 3.13.0
Uname: Linux 3.13.0-5-generic x86_64
ApportVersion: 2.13.2-0ubuntu2
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
Date: Mon Jan 27 14:31:06 2014
ExecutablePath: /usr/lib/openbve/OpenBve.exe
InstallationDate: Installed on 2014-01-22 (5 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Alpha amd64 (20140121)
InterpreterPath: /usr/bin/mono-sgen
PackageArchitecture: all
ProcCmdline: /usr/bin/cli /usr/lib/openbve/OpenBve.exe /filesystem=/etc/openbve/filesystem.cfg
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_US
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
Signal: 6
SourcePackage: openbve
StacktraceTop:
 ?? () from /usr/lib/libgdiplus.so.0
 GdipLoadImageFromFile () from /usr/lib/libgdiplus.so.0
 ?? ()
 ?? ()
 ?? ()
Title: OpenBve.exe crashed with SIGABRT in GdipLoadImageFromFile()
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
---
ApportVersion: 2.13.2-0ubuntu2
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
DistroRelease: Ubuntu 14.04
InstallationDate: Installed on 2014-01-22 (5 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Alpha amd64 (20140121)
Package: openbve 1.4.0.9-1
PackageArchitecture: all
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-5.20-generic 3.13.0
Tags: trusty
Uname: Linux 3.13.0-5-generic x86_64
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
_MarkForUpload: True
---
ApportVersion: 2.13.3-0ubuntu1
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
DistroRelease: Ubuntu 14.04
InstallationDate: Installed on 2014-03-27 (3 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Beta amd64 (20140325.1)
Package: openbve 1.4.0.9-1
PackageArchitecture: all
Tags: trusty
Uname: Linux 3.14.0-031400rc8-lowlatency x86_64
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups: adm cdrom dip libvirtd lpadmin plugdev sambashare sudo
_MarkForUpload: True

Daryl Hughes (zorw2016) wrote :

StacktraceTop:
 gdip_load_png_image_from_file_or_stream (fp=fp@entry=0x327ad90, getBytesFunc=getBytesFunc@entry=0x0, image=image@entry=0x7fff948ef778) at pngcodec.c:504
 gdip_load_png_image_from_file (fp=fp@entry=0x327ad90, image=image@entry=0x7fff948ef778) at pngcodec.c:605
 GdipLoadImageFromFile (file=<optimized out>, image=0x7fff948ef860) at image.c:1078
 ?? ()
 ?? ()

Changed in openbve (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
summary: - OpenBve.exe crashed with SIGABRT in GdipLoadImageFromFile()
+ OpenBve.exe crashed with SIGABRT in
+ gdip_load_png_image_from_file_or_stream()
tags: removed: need-amd64-retrace

apport information

tags: added: apport-collected
description: updated

apport information

Daryl Hughes (zorw2016) on 2014-01-27
information type: Private → Public
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in openbve (Ubuntu):
status: New → Confirmed
A Munro (awamunro) wrote :

This also affects me on i386 not just amd64

A Munro (awamunro) wrote :

It would be good if this could be sorted beforew Trusty release. If not I will have to stick to 12.04 for now.

apport information

description: updated

apport information

Phonteus Nevolius (phontanka) wrote :

This bug affects me too on i386 in Trusty.

A Munro (awamunro) wrote :

Now that Trusty has been released, is there any possibility of a fix here?
It is preventing my updating from 12.04 LTS
Upgrades should not affect working apps, especially in an LTS!

VGusev2007 (vgusev2007) wrote :

Please fix it... It's very very sad for LTS releases. Thank!

Christopher Lees (leezer3) wrote :

So, I've been doing some digging.

The issue is with the current release of libgdiplus (2.11+git20131008.9732566-5ubuntu1)

Specifically, I think the change that broke things is this:
[5e251c5] Ensure PNG transparency values are initialized. Thanks to
    Tom Hindle (LP: #1296786) (Closes: #741980)

As a quick and dirty fix, you can simply install the Saucy libgdiplus version.
I don't know enough about patching these sorts of things to figure out exactly what's broken though.

VGusev2007 (vgusev2007) wrote :

Thank for you work! It looks like good solution.

I have installed like this:
sudo apt-get remove libgdiplus
sudo dpkg -i /tmp/libgdiplus_2.10-3ubuntu1_amd64.deb
sudo apt-mark hold libgdiplus
sudo apt-get install openbve
RUN openbve

It seems to works!

Phonteus Nevolius (phontanka) wrote :

I confirm, installing libgdiplus from Saucy fixes the issue, OpenBVE works after this workaround is applied.

To help others, the Saucy libgdiplus package is available here: https://launchpad.net/ubuntu/saucy/+package/libgdiplus

A Munro (awamunro) wrote :

Thanks, this has also fixed for me both on 32bit and 64bit.
Hopefully the latest version of libdgplus will be fixed soon.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in libgdiplus (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Christopher Lees (leezer3) wrote :

A further update from me-
Rebuilding libgdiplus from a straight checkout of the Ubuntu source appears to fix this error.
It would be nice for someone else to confirm this :)

If this is so, can someone trigger a straight rebuild with a version number bump; I wonder if something got out of sync in the build system with libpng?

wowo (woutvanvucht) wrote :

Bump.
It is now 3 months later en OpenBVE still don't work in Ubuntu 14.04 out of the box.
No one who can help?

Changed in libgdiplus (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
Keith Clark (keithclark) wrote :

This is sadly not even been addressed???? I take it that the developers of both Ubuntu and Openbve don't really care about this issue.

ludo33200 (ludo-cheron) wrote :
Download full text (3.9 KiB)

Same persiting problem with ubuntu 14.10 64 bits
OpenBve package 1.4.0.9-1

I don't think there is any openbve developer any more
----------
# mono OpenBve.exe
Stacktrace:

  at <unknown> <0xffffffff>
  at (wrapper managed-to-native) System.Drawing.GDIPlus.GdipLoadImageFromFile (string,intptr&) <0xffffffff>
  at System.Drawing.Image.FromFile (string,bool) <0x0005b>
  at System.Drawing.Image.FromFile (string) <0x00013>
  at OpenBve.formMain.LoadImage (string,string) <0x0003b>
  at OpenBve.formMain.formMain_Load (object,System.EventArgs) <0x00d23>
  at System.Windows.Forms.Form.OnLoad (System.EventArgs) <0x00075>
  at System.Windows.Forms.Form.OnLoadInternal (System.EventArgs) <0x0007f>
  at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl () <0x00053>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateControl () <0x0011f>
  at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow (System.Windows.Forms.Message&) <0x00167>
  at System.Windows.Forms.Control.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x002d3>
  at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0001b>
  at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0005b>
  at System.Windows.Forms.Form.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00253>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlWindowTarget.OnMessage (System.Windows.Forms.Message&) <0x00025>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlNativeWindow.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00036>
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.WndProc (intptr,System.Windows.Forms.Msg,intptr,intptr) <0x00310>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.SendMessage (intptr,System.Windows.Forms.Msg,intptr,intptr) <0x003f3>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.MapWindow (System.Windows.Forms.Hwnd,System.Windows.Forms.WindowType) <0x001df>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.CreateWindow (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x00bab>
  at System.Windows.Forms.XplatUI.CreateWindow (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x0001f>
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.CreateHandle (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x0003f>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateHandle () <0x00069>
  at System.Windows.Forms.Form.CreateHandle () <0x0002b>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateControl () <0x00087>
  at System.Windows.Forms.Control.SetVisibleCore (bool) <0x00083>
  at System.Windows.Forms.Form.SetVisibleCore (bool) <0x002ef>
  at System.Windows.Forms.Control.set_Visible (bool) <0x00032>
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Control.set_Visible (bool) <0xffffffff>
  at System.Windows.Forms.Application.RunLoop (bool,System.Windows.Forms.ApplicationContext) <0x002fb>
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog (System.Windows.Forms.IWin32Window) <0x008ab>
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog () <0x00013>
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Form.ShowDialog () <0xffffffff>
  at OpenBve.formMain.ShowMainDialog (OpenBve.formMain/MainDialogResult) <0x002db>
  at OpenBve.Program.Main (string[]) <0x00c73>
  at (wrapper runtime-invoke) <Module>.runtime_invoke_void_object (object,intptr,intptr,intptr) <0xffffffff>

Native stacktrace:

 mono() [0x4b73d8]
 mono() [0x50f13b]
 mono(...

Read more...

Phonteus Nevolius (phontanka) wrote :

I tested the daily image of 15.04, this bug is present there too.

Christopher Lees (leezer3) wrote :

This version should now work:
http://www.bvecornwall.co.uk/downloads/beta/OpenBVE.deb

My Source Code:
http://www.bvecornwall.co.uk/downloads/beta/UbuntuSource.7z

Install the original OpenBVE and dependancies, followed by this one [Technically you don't need the original package, but I haven't added any dependancies to this at the moment]
 It'll register as the package openbve-leezer3 with version 1.4.3.0
It should produce a new icon OpenBVE (leezer3), and can be launched from the command-line with openbve-leezer3

The primary issue here appears to be that the new compile of libpng doesn't like several of the PNG files in the menu data. This is what's causing the coredump.

A secondary issue is the crash when clicking on routes. I've worked around this by adding a MessageBox; I think there must be a timing issue somewhere in the original code, but don't ask me where.

Testers appreciated please.

Anyone with experience of turning this into a viable patch reading this bug?

Christopher Lees (leezer3) wrote :

I've also reported one of the crashing PNG files upstream to Mono:
https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=24651

Phonteus Nevolius (phontanka) wrote :

Chris, I've just tested your version on Ubuntu 14.04 32 bit. I installed it and ran it from the Terminal and I got this:

http://pastebin.com/yVfDMbRi

Then I manually created the /usr/share/games/openbve/Data/Plugins directory. Then the program stated, however without textures, and it said 144 files are missing. I was running Anthony Bowden's default route so the files are not really missing, that's for sure. But at least the program started. I assume the lack of textures is closely connected to the problem with libpng.

http://i.imgur.com/YqyNd4N.png

PS The Hungarian language file is very old in your deb, please include the one from Odakyufan's site.

Christopher Lees (leezer3) wrote :

Something's odd there then, I'll have to investigate further with a clean VM rather than one I've been messing with.
The cause of the error though is that it's looking for the plugins in the Debian location rather than the Ubuntu location (Have you been fiddling with environment variables at all?)
 This in turn means it can't load the textures, and gives the missing files error :)

As a temporary copy the contents of /usr/lib/openbve/ to /usr/share/games/openbve

That should then work correctly I hope....

No, I haven't done anything to the system variables. I copied the contents
of /usr/lib/openbve/ to /usr/share/games/openbve and textures now appear.
However, there are still 5 errors:

*FileName contains illegal characters or is empty at line 99 in file
/usr/share/games/bve/Train/BR_Class_323/sound.cfgFileName contains illegal
characters or is empty at line 100 in file
/usr/share/games/bve/Train/BR_Class_323/sound.cfgFileName contains illegal
characters or is empty at line 101 in file
/usr/share/games/bve/Train/BR_Class_323/sound.cfgFileName contains illegal
characters or is empty at line 102 in file
/usr/share/games/bve/Train/BR_Class_323/sound.cfgFileName contains illegal
characters or is empty at line 117 in file
/usr/share/games/bve/Train/BR_Class_323/sound.cfg*

Phonteus Nevolius (phontanka) wrote :

I have just tested OpenBVE on Ubuntu GNOME 15.04 64 bit daily image and also Ubuntu 15.04 32 bit daily image. These are the steps I did:

1. I ran Ubuntu GNOME 15.04 / Ubuntu 15.04 from a live DVD.

2. I installed OpenBVE from the Software Center.

3. I launched OpenBVE. I was able to select a route and play the game. I had not installed anything else, just OpenBVE from the Software Center! It was a clean live DVD, nothing else installed, just OpenBVE and its dependencies. I got the five error messages that I mentioned in my previous post.

4. I finished driving and closed OpenBVE.

5. I started OpenBVE again.

6. I clicked on a route file in the route selection area.

7. OpenBVE immediately crashed.

This is very interesting because for the first time OpenBVE worked very well, but for the second time it crashed. Maybe when it was loading the route image, which is probably a PNG file?

Starting from the terminal for the second, third etc time gives me this:

ubuntu-gnome@ubuntu-gnome:~$ openbve
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at System.Windows.Forms.ListView+ItemControl.ItemsMouseDown (System.Object sender, System.Windows.Forms.MouseEventArgs me) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Control.OnMouseDown (System.Windows.Forms.MouseEventArgs e) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Control.WmLButtonDown (System.Windows.Forms.Message& m) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Control.WndProc (System.Windows.Forms.Message& m) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.ListView+ItemControl.WndProc (System.Windows.Forms.Message& m) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Control+ControlWindowTarget.OnMessage (System.Windows.Forms.Message& m) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Control+ControlNativeWindow.WndProc (System.Windows.Forms.Message& m) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.WndProc (IntPtr hWnd, Msg msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam) [0x00000] in <filename unknown>:0
ubuntu-gnome@ubuntu-gnome:~$

Keith Clark (keithclark) wrote :
Download full text (4.0 KiB)

Chris,

I tried your fix, openbve-leezer3 and I got the following:

keithclark@keith:/usr/share/games/openbve/Plugins$ openbve-leezer3

(cli:31994): GLib-CRITICAL **: g_hash_table_insert_internal: assertion 'hash_table != NULL' failed
Stacktrace:

  at <unknown> <0xffffffff>
  at (wrapper managed-to-native) System.Drawing.GDIPlus.GdipLoadImageFromFile (string,intptr&) <0xffffffff>
  at System.Drawing.Image.FromFile (string,bool) <0x0005b>
  at System.Drawing.Image.FromFile (string) <0x00013>
  at OpenBve.formMain.LoadImage (string,string) <0x00053>
  at OpenBve.formMain.formMain_Load (object,System.EventArgs) <0x00b8b>
  at System.Windows.Forms.Form.OnLoad (System.EventArgs) <0x00075>
  at System.Windows.Forms.Form.OnLoadInternal (System.EventArgs) <0x0007f>
  at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl () <0x00053>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateControl () <0x0011f>
  at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow (System.Windows.Forms.Message&) <0x00167>
  at System.Windows.Forms.Control.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x002d3>
  at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0001b>
  at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0005b>
  at System.Windows.Forms.Form.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00253>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlWindowTarget.OnMessage (System.Windows.Forms.Message&) <0x00025>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlNativeWindow.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00036>
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.WndProc (intptr,System.Windows.Forms.Msg,intptr,intptr) <0x00310>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.SendMessage (intptr,System.Windows.Forms.Msg,intptr,intptr) <0x003f3>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.MapWindow (System.Windows.Forms.Hwnd,System.Windows.Forms.WindowType) <0x001df>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.CreateWindow (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x00bab>
  at System.Windows.Forms.XplatUI.CreateWindow (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x0001f>
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.CreateHandle (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x0003f>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateHandle () <0x00069>
  at System.Windows.Forms.Form.CreateHandle () <0x0002b>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateControl () <0x00087>
  at System.Windows.Forms.Control.SetVisibleCore (bool) <0x00083>
  at System.Windows.Forms.Form.SetVisibleCore (bool) <0x002ef>
  at System.Windows.Forms.Control.set_Visible (bool) <0x00032>
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Control.set_Visible (bool) <0xffffffff>
  at System.Windows.Forms.Application.RunLoop (bool,System.Windows.Forms.ApplicationContext) <0x002fb>
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog (System.Windows.Forms.IWin32Window) <0x008ab>
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog () <0x00013>
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Form.ShowDialog () <0xffffffff>
  at OpenBve.formMain.ShowMainDialog (OpenBve.formMain/MainDialogResult) <0x00307>
  at OpenBve.Program.Main (string[]) <0x00d73>
  at (wrapper runtime-invoke) <Module>.runtime_invoke_void_object (object,intptr,intptr,intptr) <0x...

Read more...

Daryl Hughes (zorw2016) wrote :
Download full text (3.8 KiB)

darkangel@darkangel-EL1360G:~$ openbve
Could not set X locale modifiers
Stacktrace:

  at <unknown> <0xffffffff>
  at (wrapper managed-to-native) System.Drawing.GDIPlus.GdipLoadImageFromFile (string,intptr&) <0xffffffff>
  at System.Drawing.Image.FromFile (string,bool) <0x0005b>
  at System.Drawing.Image.FromFile (string) <0x00013>
  at OpenBve.formMain.LoadImage (string,string) <0x0003b>
  at OpenBve.formMain.formMain_Load (object,System.EventArgs) <0x00d83>
  at System.Windows.Forms.Form.OnLoad (System.EventArgs) <0x00075>
  at System.Windows.Forms.Form.OnLoadInternal (System.EventArgs) <0x0007f>
  at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl () <0x00053>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateControl () <0x0011f>
  at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow (System.Windows.Forms.Message&) <0x00167>
  at System.Windows.Forms.Control.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x002d3>
  at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0001b>
  at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0005b>
  at System.Windows.Forms.Form.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00253>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlWindowTarget.OnMessage (System.Windows.Forms.Message&) <0x00025>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlNativeWindow.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00036>
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.WndProc (intptr,System.Windows.Forms.Msg,intptr,intptr) <0x00310>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.SendMessage (intptr,System.Windows.Forms.Msg,intptr,intptr) <0x003f3>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.MapWindow (System.Windows.Forms.Hwnd,System.Windows.Forms.WindowType) <0x001df>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.CreateWindow (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x00bab>
  at System.Windows.Forms.XplatUI.CreateWindow (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x0001f>
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.CreateHandle (System.Windows.Forms.CreateParams) <0x0003f>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateHandle () <0x00069>
  at System.Windows.Forms.Form.CreateHandle () <0x0002b>
  at System.Windows.Forms.Control.CreateControl () <0x00087>
  at System.Windows.Forms.Control.SetVisibleCore (bool) <0x00083>
  at System.Windows.Forms.Form.SetVisibleCore (bool) <0x002ef>
  at System.Windows.Forms.Control.set_Visible (bool) <0x00032>
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Control.set_Visible (bool) <0xffffffff>
  at System.Windows.Forms.Application.RunLoop (bool,System.Windows.Forms.ApplicationContext) <0x002fb>
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog (System.Windows.Forms.IWin32Window) <0x008ab>
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog () <0x00013>
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Form.ShowDialog () <0xffffffff>
  at OpenBve.formMain.ShowMainDialog () <0x0005f>
  at OpenBve.Program.Main (string[]) <0x00bc7>
  at (wrapper runtime-invoke) <Module>.runtime_invoke_void_object (object,intptr,intptr,intptr) <0xffffffff>

Native stacktrace:

 /usr/bin/cli() [0x4b73d8]
 /usr/bin/cli() [0x50f13b]
 /usr/bin/cli() [0x423d22]
 /lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0(+0x10340) [0x7fda1fe22340]
 /usr/lib/libgdipl...

Read more...

Changed in libgdiplus (Ubuntu):
assignee: nobody → Алексей (aphedotov)
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.