Intrepid: Oem install fails on Ubuntu

Bug #251741 reported by Dave Morley on 2008-07-25
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
oem-config (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: oem-config

Testing for alpha 3 show oem-config to fail on Ubuntu alternative 64bit.

This bug is shows up after hitting the prepare to ship to end user button and rebooting. What happen is you're presented with the first screen to setup a new user, the localization screen. There or no locals to select so you hit forward at which point the system locks up and the setup goes no further.

Log files to follow once re-installed.

Dave Morley (davmor2) on 2008-07-25
description: updated
Dave Morley (davmor2) wrote :
Dave Morley (davmor2) wrote :

Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold
| Status=Not/Inst/Cfg-files/Unpacked/Failed-cfg/Half-inst/trig-aWait/Trig-pend
|/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad)
||/ Name Version Description
+++-==============-==============-============================================
ii oem-config 1.44 Perform end-user configuration after initial

Dave Morley (davmor2) wrote :

RELEASE:Intrepid
CD/DVD VARIANT: 32bit ubuntu alternate cd
ISO BUILD:20080813

SYMPTOMS: End user config locks up on timezone map.

CAUSE: unknown

Dave Morley (davmor2) wrote :

this is fixed now 20080827

Changed in oem-config:
status: New → Fix Released
tags: added: iso-testing
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments