Bug from day one

Bug #1716556 reported by David Kallweit-Jia on 2017-09-12
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
nvidia-graphics-drivers (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

not much to say.

feel free to ask for info as nec.

PC-SUmmery:

HP-Z800 with dual Xeon -=- 96Ram
Boot SSD - Samsung evo 256
HD2 - SSD - Samsung evo 512
HD3-6 - WD Black 6tb each

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-33.37~16.04.1-generic 4.10.17
Uname: Linux 4.10.0-33-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia_uvm nvidia_drm nvidia_modeset nvidia
.proc.driver.nvidia.gpus.0000.42.00.0: Error: [Errno 21] Is a directory: '/proc/driver/nvidia/gpus/0000:42:00.0'
.proc.driver.nvidia.registry: Binary: ""
.proc.driver.nvidia.version:
 NVRM version: NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module 375.82 Wed Jul 19 21:16:49 PDT 2017
 GCC version: gcc version 5.4.0 20160609 (Ubuntu 5.4.0-6ubuntu1~16.04.4)
.tmp.unity_support_test.0:

ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.10
Architecture: amd64
BootLog:

CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Mon Sep 11 23:15:51 2017
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: xenial
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 bbswitch, 0.8, 4.10.0-33-generic, x86_64: installed
 bbswitch, 0.8, 4.8.0-36-generic, x86_64: installed
 nvidia-375, 375.82, 4.10.0-33-generic, x86_64: installed
 nvidia-375, 375.82, 4.4.0-93-generic, x86_64: installed
 nvidia-375, 375.82, 4.8.0-36-generic, x86_64: installed
ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
GraphicsCard:
 NVIDIA Corporation Device [10de:1c82] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:85d4]
InstallationDate: Installed on 2017-08-30 (13 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04.2 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20170215.2)
MachineType: Hewlett-Packard HP Z800 Workstation
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_CA:en
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_CA.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.10.0-33-generic root=UUID=3e736d4b-16c5-4b55-9918-6d85e4464703 ro splash quiet
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 07/09/2010
dmi.bios.vendor: Hewlett-Packard
dmi.bios.version: 786G5 v03.10
dmi.board.asset.tag: 2UA0250433
dmi.board.name: 0AECh
dmi.board.vendor: Hewlett-Packard
dmi.board.version: D
dmi.chassis.asset.tag: 2UA0250433
dmi.chassis.type: 6
dmi.chassis.vendor: Hewlett-Packard
dmi.modalias: dmi:bvnHewlett-Packard:bvr786G5v03.10:bd07/09/2010:svnHewlett-Packard:pnHPZ800Workstation:pvr:rvnHewlett-Packard:rn0AECh:rvrD:cvnHewlett-Packard:ct6:cvr:
dmi.product.name: HP Z800 Workstation
dmi.sys.vendor: Hewlett-Packard
version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160823-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.76-1~ubuntu16.04.1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.0.7-0ubuntu0.16.04.1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.0.7-0ubuntu0.16.04.1
version.nvidia-graphics-drivers: nvidia-graphics-drivers-* N/A
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
xserver.bootTime: Mon Sep 11 22:40:42 2017
xserver.configfile: default
xserver.errors: open /dev/fb0: No such file or directory
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:

xserver.version: 2:1.19.3-1ubuntu1~16.04.2

David Kallweit-Jia (degeatal) wrote :
Timo Aaltonen (tjaalton) wrote :

there is nothing alarming in the logs, reopen when you can describe what's wrong

affects: xorg (Ubuntu) → nvidia-graphics-drivers (Ubuntu)
Changed in nvidia-graphics-drivers (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.