Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()

Bug #1369219 reported by Yotam Benshalom on 2014-09-14
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
nvidia-graphics-drivers (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

This happens after login. There is a crash, and apport loads, and cras. And then it re-loads to report its own crash, and then this crash occurs.. This is quite ridiculous, really.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: xserver-xorg-core 2:1.16.0-1ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-14.20-generic 3.16.2
Uname: Linux 3.16.0-14-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
.proc.driver.nvidia.gpus.0: Error: [Errno 21] Is a directory: '/proc/driver/nvidia/gpus/0'
.proc.driver.nvidia.registry: Binary: ""
.proc.driver.nvidia.version:
 NVRM version: NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module 331.89 Tue Jul 1 13:30:18 PDT 2014
 GCC version: gcc version 4.9.1 (Ubuntu 4.9.1-14ubuntu2)
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.14.7-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: None
Date: Sun Sep 14 10:13:40 2014
DistUpgraded: 2014-08-22 00:00:42,185 DEBUG enabling apt cron job
DistroCodename: utopic
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 bbswitch, 0.7, 3.16.0-14-generic, x86_64: installed
 nvidia-331-updates, 331.89, 3.16.0-14-generic, x86_64: installed
 nvidia-331-updates-uvm, 331.89, 3.16.0-14-generic, x86_64: installed
ExecutablePath: /usr/bin/Xorg
GraphicsCard:
 NVIDIA Corporation GK104 [GeForce GTX 770] [10de:1184] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Gigabyte Technology Co., Ltd Device [1458:3603]
InstallationDate: Installed on 2014-05-26 (110 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20140417)
MachineType: ASUS All Series
ProcCmdline: /usr/bin/X :1 -background none -verbose -auth /var/run/gdm/auth-for-gdm-UfLm6G/database -seat seat0 -nolisten tcp vt7
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.16.0-14-generic root=UUID=2d26c0fd-1415-4513-9c3f-492e68c8f172 ro quiet splash
Signal: 6
SourcePackage: nvidia-graphics-drivers
StacktraceTop:
 OsAbort ()
 FatalError ()
 ?? ()
 xf86CloseConsole ()
 ddxGiveUp ()
Title: Xorg crashed with SIGABRT in OsAbort()
UpgradeStatus: Upgraded to utopic on 2014-08-21 (23 days ago)
UserGroups:

dmi.bios.date: 01/06/2014
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 0904
dmi.board.asset.tag: To be filled by O.E.M.
dmi.board.name: H87M-E
dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.board.version: Rev X.0x
dmi.chassis.asset.tag: Asset-1234567890
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: Chassis Manufacture
dmi.chassis.version: Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr0904:bd01/06/2014:svnASUS:pnAllSeries:pvrSystemVersion:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnH87M-E:rvrRevX.0x:cvnChassisManufacture:ct3:cvrChassisVersion:
dmi.product.name: All Series
dmi.product.version: System Version
dmi.sys.vendor: ASUS
version.compiz: compiz 1:0.9.12+14.10.20140812-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.56-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.2.6-1ubuntu3
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.2.6-1ubuntu3
version.nvidia-graphics-drivers: nvidia-graphics-drivers N/A
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.16.0-1ubuntu1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.9.0-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.4.0-2ubuntu2
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.914-1~exp1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.11-1ubuntu2
xserver.bootTime: Sun Sep 14 10:15:09 2014
xserver.configfile: default
xserver.errors: open /dev/fb0: No such file or directory
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:

xserver.version: 2:1.16.0-1ubuntu1

Yotam Benshalom (benshalom) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1237904, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.