Driver broken for two recent kernel upgrades

Bug #535281 reported by José Alburquerque on 2010-03-09
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
nvidia-graphics-drivers-173 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I don't know if I might have done something wrong, but the nvidia-173 drivers stopped working on this system in the last two kernel upgrades. I removed all nvidia packages and re-installed them to verify that everything is working fine with dkms. Re-installation looks fine but there are still problems when X tries to start the drivers.

ProblemType: Bug
Architecture: amd64
Date: Tue Mar 9 14:16:14 2010
DistroRelease: Ubuntu 10.04
DkmsStatus: nvidia-173, 173.14.22, 2.6.32-16-generic, x86_64: installed
Package: nvidia-glx-173 173.14.22-0ubuntu9
ProcCmdLine: root=UUID=06e1c48d-56bd-443b-8324-1975f908d414 ro quiet splash
ProcEnviron:
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-16.24-generic
SourcePackage: nvidia-graphics-drivers-173
Uname: Linux 2.6.32-16-generic x86_64
dmi.bios.date: 05/17/2006
dmi.bios.vendor: Phoenix Technologies, LTD
dmi.bios.version: 6.00 PG
dmi.board.name: AV8 (VIA K8T800P-8237)
dmi.board.vendor: http://www.abit.com.tw/
dmi.board.version: 1.x
dmi.chassis.type: 3
dmi.modalias: dmi:bvnPhoenixTechnologies,LTD:bvr6.00PG:bd05/17/2006:svn:pn:pvr:rvnhttp//www.abit.com.tw/:rnAV8(VIAK8T800P-8237):rvr1.x:cvn:ct3:cvr:
system:
 distro: Ubuntu
 codename: lucidarchitecture: x86_64kernel: 2.6.32-16-generic

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in nvidia-graphics-drivers-173 (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers