Intrepid NetworkManager not saving static IP

Bug #351107 reported by Mihai Tanasescu on 2009-03-29
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
network-manager (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Hello,

I just installed Intrepid on my system.
Setup is as follows:
Ubuntu 32bit 8.10, 4gb Ram, linux-server kernel image 2.6.27.11 (because of PAE support to see all RAM).
Partitions are like this:
3aware hardware RAID card - 2 x HDD 1 TB (RAID-1 hardware); LVM on top of this for snapshot functionality
Partitions:
/boot
LVM:
/ - reiserfs
/home - xfs
/storage - xfs
swap

My ISP at home provides me with a static IP, so I went into the Network Manager (it sees 2 network cards because my MB has 2 of those on it) set the IP address up, it connected, everything was ok.
After a restart, it loses the setting and it's back to square one and DHCP on that network card.

I saw other people reporting similar problems with the NetworkManager here but I didn't manage to locate a bug opened..so here am I trying to do it.

Hope this helps and please take a look when you have the time.

I attached the logs in all.log separated by newlines.

Thanks,
Mihai

Mihai Tanasescu (mihai-duras) wrote :
Alexander Sack (asac) wrote :

dupe of bug 284298

Changed in network-manager (Ubuntu):
status: New → Triaged
Alexander Sack (asac) wrote :

btw, should be fixed in jaunty.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments