nautilus crashed with SIGSEGV in brasero_medium_init_real()

Bug #353150 reported by joneskoo on 2009-04-01
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
nautilus (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: nautilus

Apport report with debug symbols this time. Marking the old one duplicate.

ProblemType: Crash
Architecture: amd64
CrashCounter: 1
DistroRelease: Ubuntu 9.04
ExecutablePath: /usr/bin/nautilus
Package: nautilus 1:2.26.0-0ubuntu4
ProcCmdline: nautilus
ProcEnviron:
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
Signal: 11
SourcePackage: nautilus
StacktraceTop:
 brasero_medium_init_real (object=0x105ce60,
 brasero_medium_probe_thread (self=0x105ce60)
 ?? () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
 start_thread () from /lib/libpthread.so.0
 clone () from /lib/libc.so.6
Title: nautilus crashed with SIGSEGV in brasero_medium_init_real()
Uname: Linux 2.6.28-11-generic x86_64
UserGroups: adm admin cdrom dialout lpadmin plugdev sambashare

joneskoo (joneskoo) wrote :
summary: - Nautilus keeps segfaulting after plugging A-Link 3GU, with debug symbols
+ nautilus crashed with SIGSEGV in brasero_medium_init_real()
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

Thanks for the bug report. This particular bug has already been reported into our bug tracking system, but please feel free to report any further bugs you find.

Changed in nautilus (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers