It does not correctly display the hard drive icon

Bug #1825167 reported by El jinete sin cabeza on 2019-04-17
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Nautilus
New
Unknown
nautilus (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

https://gitlab.gnome.org/GNOME/nautilus/issues/991

---

The icon of my hard drive is SSD (Attach image).

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 19.04
Package: nautilus 1:3.32.0-0ubuntu2
Uname: Linux 5.0.8-050008-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.10-0ubuntu27
Architecture: amd64
Date: Wed Apr 17 08:52:05 2019
InstallationDate: Installed on 2018-12-02 (135 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 18.04.1 LTS "Bionic Beaver" - Release amd64 (20180725)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=es_CL:es
 TERM=xterm-256color
 PATH=(custom, no user)
 LANG=es_CL.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: nautilus
UpgradeStatus: Upgraded to disco on 2018-12-02 (135 days ago)
usr_lib_nautilus:

El jinete sin cabeza (ejsc) wrote :
description: updated
Sebastien Bacher (seb128) wrote :

Thank you for your bug report, could you provide the output of "$ gio mount -li" ?

Changed in nautilus (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
status: New → Incomplete
Changed in nautilus:
status: Unknown → New
El jinete sin cabeza (ejsc) wrote :

I changed the name of the gmail account to USER.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.