package mythtv-database (not installed) failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #1001603 reported by tazzmanian on 2012-05-19
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
mythtv (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

i have been having trouble with all versions of mythtv install since puting a hauppage hvr-950q usb tuner (myth 0.25 wont recongize tuner at all) and install never fully completes database is always an issue or directories. even after completely removing all associated files

desktop:~$ lsb_release -rd
Description: Ubuntu 10.04.4 LTS
Release: 10.04

mythtv:
  Installed: (none)
  Candidate: 0.23.0+fixes24158-0ubuntu2
  Version table:
     0.23.0+fixes24158-0ubuntu2 0
        500 http://ca.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Packages

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: mythtv-database (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-15.59~lucid1-generic 2.6.38.8
Uname: Linux 2.6.38-15-generic x86_64
NonfreeKernelModules: fglrx
Architecture: amd64
Date: Sat May 19 07:24:49 2012
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 10.04.3 LTS "Lucid Lynx" - Release amd64 (20110720.1)
SourcePackage: mythtv
Title: package mythtv-database (not installed) failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

tazzmanian (whesner) wrote :
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in mythtv (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers