package mysqmail 0.4.9-1 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 10

Bug #804846 reported by juanillo_web on 2011-07-02
24
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
mysqmail (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

this error appears every time I use sudo apt-get upgrade or synaptic

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: mysqmail 0.4.9-1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-32.62-generic 2.6.32.38+drm33.16
Uname: Linux 2.6.32-32-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
AptOrdering: mysqmail: Configure
Architecture: amd64
Date: Sat Jul 2 15:55:58 2011
ErrorMessage: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 10
PackageArchitecture: all
SourcePackage: mysqmail
Title: package mysqmail 0.4.9-1 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 10

juanillo_web (juanmbarreiro) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We appreciate the difficulties you are facing, but this appears to be a "regular" (non-security) bug. I have unmarked it as a security issue since this bug does not show evidence of allowing attackers to cross privilege boundaries nor directly cause loss of data/privacy. Please feel free to report any other bugs you may find.

security vulnerability: yes → no
visibility: private → public
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers