package mwavem 2.0-2 failed to install/upgrade: Unterprozess post-installation script gab den Fehlerwert 1 zurück

Bug #128107 reported by johannes on 2007-07-24
38
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
mwavem (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: mwavem

...

ProblemType: Package
Architecture: i386
Date: Tue Jul 24 22:33:35 2007
ErrorMessage: Unterprozess post-installation script gab den Fehlerwert 1 zurück
Package: mwavem 2.0-2
SourcePackage: mwavem

Thanks for your report.
Please attach the file /var/log/apt/term.log

Changed in mwavem:
assignee: nobody → pascal-devuyst
status: New → Incomplete
Daniel T Chen (crimsun) wrote :

Closing per inactivity. Please reopen if reproducible in current intrepid or newer.

Changed in mwavem:
assignee: pascal-devuyst → nobody
status: Incomplete → Invalid
Attila Franczen (marrow) wrote :

Hi. The same error occured again on Intrepid. Attached you can find /var/log/apt/term.log

arf (a-martone) wrote :

/var/log/apt/term.log reports to me:

Configuro mwavem (2.0-3) ...
MAKEDEV created device node /dev/active, .

************************************************************************
*
* The update-modules command is deprecated and should not be used!
*
************************************************************************

 * Starting Mwave modem support
   ...fail!
invoke-rc.d: initscript mwavem, action "start" failed.
dpkg: errore processando mwavem (--configure):
 il sottoprocesso post-installation script ha restituito un codice di errore 1

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers