badly reinstalled , so package libapache2-mpm-itk (not installed) failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #1501553 reported by arpanetus on 2015-10-01
This bug report is a duplicate of:  Bug #1286882: libapache2-mpm-itk postinst failed. Edit Remove
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
mpm-itk (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

badly reinstalled , so

ProblemType: Package
DistroRelease: elementary OS 0.3.1
Package: libapache2-mpm-itk (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-50.66~14.04.1-generic 3.16.7-ckt16
Uname: Linux 3.16.0-50-generic x86_64
NonfreeKernelModules: wl nvidia
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.15
Architecture: amd64
Date: Wed Sep 30 22:09:53 2015
DuplicateSignature: package:libapache2-mpm-itk:(not installed):subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationDate: Installed on 2015-08-08 (53 days ago)
InstallationMedia: elementary OS 0.3 "Freya" - Stable amd64 (20150411)
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.5ubuntu5.4
 apt 1.0.1ubuntu2.10
SourcePackage: mpm-itk
Title: package libapache2-mpm-itk (not installed) failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
modified.conffile..etc.apache2.mods.available.mpm.itk.load: [deleted]

arpanetus (digitsaurum) wrote :
tags: removed: need-duplicate-check
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers