SRU crash on login when using modem

Bug #1448502 reported by Jonathan Riddell on 2015-04-25
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
modemmanager-qt (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
Vivid
Undecided
Unassigned
Wily
Undecided
Unassigned

Bug Description

https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=346527
plasmashell keeps on crashing after login when set up to use 4G modems
https://paste.kde.org/pfyhun88q/6cur7c/raw

TEST CASE:
set up your computer to use 4G modem
log out and in
does plasma crash?

Jonathan Riddell (jr) wrote :

Uploaded to vivid-proposed,awaiting approval from sru

Hello Jonathan, or anyone else affected,

Accepted into vivid-proposed. The package will build now and be available in a few hours in the -proposed repository.

Please help us by testing this new package. See https://wiki.ubuntu.com/Testing/EnableProposed for documentation how to enable and use -proposed. Your feedback will aid us getting this update out to other Ubuntu users.

If this package fixes the bug for you, please add a comment to this bug, mentioning the version of the package you tested, and change the tag from verification-needed to verification-done. If it does not fix the bug for you, please add a comment stating that, and change the tag to verification-failed. In either case, details of your testing will help us make a better decision.

Further information regarding the verification process can be found at https://wiki.ubuntu.com/QATeam/PerformingSRUVerification . Thank you in advance!

tags: added: verification-needed
basse (basse) wrote :

got around to test it this morning. works perfectly!

thanks.

.b

Jonathan Riddell (jr) on 2015-04-28
tags: added: verification-done
removed: verification-needed
Changed in modemmanager-qt (Ubuntu Vivid):
status: New → Fix Committed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers