Display Settings will not save monitor arangement when running gnome

Bug #1312763 reported by mustangtyson on 2014-04-25
46
This bug affects 11 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
meta-gnome3 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

To reproduce:
Ubuntu 14.04
3 monitors running on nouveau driver
Gnome

Launch "Displays" and arange your monitors in a way other than the default order. Apply the changes. You will see that the setings are applied and everything works correctly.
Reboot.
Login
Observe that the settings were not saved across reboots.

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. It seems that your bug report is not filed about a specific source package though, rather it is just filed against Ubuntu in general. It is important that bug reports be filed about source packages so that people interested in the package can find the bugs about it. You can find some hints about determining what package your bug might be about at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. You might also ask for help in the #ubuntu-bugs irc channel on Freenode.

To change the source package that this bug is filed about visit https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/1312763/+editstatus and add the package name in the text box next to the word Package.

[This is an automated message. I apologize if it reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

tags: added: bot-comment
affects: ubuntu → meta-gnome3 (Ubuntu)
HaraldK (pifpafpuf) wrote :

May I say: me too. I am using a laptop with an additional monitor and I have to arrange the montitors after each login.

(It may be totally unrelated, but actually the screen display is flaky before I rearrange the monitors in that when moving a window, the background is not properly updated, instead remains of the window keep being displayed).

Can I help with any hardware info, software configuration?

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in meta-gnome3 (Ubuntu):
status: New → Confirmed

I've just reproduced this bug on Mint 18.1 running Mate.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers