GTK3 tooltips are corrupted after latest update

Bug #1707884 reported by Amr Ibrahim on 2017-08-01
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Mesa
Confirmed
Medium
mesa (Ubuntu)
High
Timo Aaltonen

Bug Description

After updating to 1:7.9.0-0ubuntu1~16.04.1, I noticed that all GTK3 tooltips are corrupted. See the attached screen cast. Other tooltips are not affected.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xserver-xorg-video-radeon-hwe-16.04 1:7.9.0-0ubuntu1~16.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-28.32~16.04.2-generic 4.10.17
Uname: Linux 4.10.0-28-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.10
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
Date: Tue Aug 1 12:50:06 2017
InstallationDate: Installed on 2017-06-21 (40 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04.2 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20170215.2)
SourcePackage: xserver-xorg-video-ati-hwe-16.04
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
---
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.10
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
DistroRelease: Ubuntu 16.04
InstallationDate: Installed on 2017-06-21 (41 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04.2 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20170215.2)
Package: xserver-xorg-video-ati-hwe-16.04 1:7.9.0-0ubuntu1~16.04.1
PackageArchitecture: amd64
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-28.32~16.04.2-generic 4.10.17
Tags: xenial
Uname: Linux 4.10.0-28-generic x86_64
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups: adm cdrom dip libvirtd lpadmin plugdev sambashare sudo
_MarkForUpload: True

Amr Ibrahim (amribrahim1987) wrote :
tags: added: regression-update
Changed in xserver-xorg-video-ati-hwe-16.04 (Ubuntu):
assignee: nobody → Timo Aaltonen (tjaalton)
importance: Undecided → High
Timo Aaltonen (tjaalton) wrote :

install xdiagnose and run 'apport-collect 1707884'

Changed in xserver-xorg-video-ati-hwe-16.04 (Ubuntu):
status: New → Incomplete

apport information

tags: added: apport-collected
description: updated

apport information

apport information

apport information

Changed in xserver-xorg-video-ati-hwe-16.04 (Ubuntu):
status: Incomplete → New
Timo Aaltonen (tjaalton) wrote :

oh right, apport doesn't know of the hwe packages.. so just attach /var/log/Xorg.0.log

Amr Ibrahim (amribrahim1987) wrote :
Timo Aaltonen (tjaalton) wrote :

ok, please file this upstream at http://bugs.freedesktop.org xorg;Driver/Radeon

do you see the same bug with a zesty/artful live-image?

no longer affects: xorg-hwe-16.04 (Ubuntu)
Changed in xserver-xorg-video-ati-hwe-16.04 (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Changed in xserver-xorg-driver-ati:
importance: Unknown → Medium
status: Unknown → Confirmed
Timo Aaltonen (tjaalton) on 2017-08-11
affects: xserver-xorg-video-ati-hwe-16.04 (Ubuntu) → mesa (Ubuntu)
affects: xserver-xorg-driver-ati → mesa
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.