Comment 0 for bug 875300

Dominic Hargreaves (dom) wrote :

No sound at all is audible on this Dell Mini 9 running linux-image-2.6.32-34-generic. Reverting to linux-image-2.6.32-33-generic fixes the problem.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: alsa-base 1.0.22.1+dfsg-0ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-34.77-generic 2.6.32.44+drm33.19
Uname: Linux 2.6.32-34-generic i686
NonfreeKernelModules: wl
AlsaVersion: Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.21.
AplayDevices:
 **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
 card 0: Intel [HDA Intel], device 0: ALC268 Analog [ALC268 Analog]
   Subdevices: 1/1
   Subdevice #0: subdevice #0
Architecture: i386
ArecordDevices:
 **** List of CAPTURE Hardware Devices ****
 card 0: Intel [HDA Intel], device 0: ALC268 Analog [ALC268 Analog]
   Subdevices: 1/1
   Subdevice #0: subdevice #0
AudioDevicesInUse:
 USER PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0: dom 1565 F.... pulseaudio
Card0.Amixer.info:
 Card hw:0 'Intel'/'HDA Intel at 0xf0540000 irq 22'
   Mixer name : 'Realtek ALC268'
   Components : 'HDA:10ec0268,102802b0,00100101'
   Controls : 13
   Simple ctrls : 8
Date: Sat Oct 15 21:36:13 2011
EcryptfsInUse: Yes
InstallationMedia: Ubuntu-Netbook 10.04 "Lucid Lynx" - Release i386 (20100429.4)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_GB.utf8
 SHELL=/bin/bash
SelectedCard: 0 Intel HDA-Intel - HDA Intel
SourcePackage: alsa-driver
Symptom: audio
Title: [Realtek ALC268] ALSA test tone not correctly played back
dmi.bios.date: 08/05/2008
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A00
dmi.board.name: CN0J14
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A00
dmi.chassis.type: 8
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.chassis.version: A00
dmi.modalias: dmi:bvnDellInc.:bvrA00:bd08/05/2008:svnDellInc.:pnInspiron910:pvrA00:rvnDellInc.:rnCN0J14:rvrA00:cvnDellInc.:ct8:cvrA00:
dmi.product.name: Inspiron 910
dmi.product.version: A00
dmi.sys.vendor: Dell Inc.