network doesn't work in 2.6.37-2-generic

Bug #670955 reported by Jouni Mettala on 2010-11-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Linux
Fix Released
Medium
linux (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Network doesn't work with new kernel 2.6.37-2-generic. It works with 2.6.36-1-generic. Logs are from working kernel. I can reproduce this booting new kernel.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: linux-image-2.6.36-1-generic 2.6.36-1.7
Regression: Yes
Reproducible: Yes
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.36-1.7-generic 2.6.36
Uname: Linux 2.6.36-1-generic i686
AlsaVersion: Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.23.
Architecture: i386
AudioDevicesInUse:
 USER PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0: mettala 1535 F.... pulseaudio
CRDA: Error: [Errno 2] Tiedostoa tai hakemistoa ei ole
Card0.Amixer.info:
 Card hw:0 'ICH5'/'Intel ICH5 with AD1985 at irq 17'
   Mixer name : 'Analog Devices AD1985'
   Components : 'AC97a:41445375'
   Controls : 50
   Simple ctrls : 35
Card1.Amixer.info:
 Card hw:1 'UART'/'MPU-401 UART at 0x330, irq 10'
   Mixer name : ''
   Components : ''
   Controls : 0
   Simple ctrls : 0
Card1.Amixer.values:

CurrentDmesg: [ 19.696021] eth2: no IPv6 routers present
Date: Thu Nov 4 16:34:19 2010
HibernationDevice: RESUME=
IwConfig:
 lo no wireless extensions.

 eth2 no wireless extensions.
MachineType: To Be Filled By O.E.M. To Be Filled By O.E.M.
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.36-1-generic root=/dev/sda4
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/bash
 PATH=(custom, no user)
 LANG=fi_FI.UTF-8
 LANGUAGE=fi_FI:fi:en_GB:en
RelatedPackageVersions: linux-firmware 1.39
RfKill:

SourcePackage: linux
WpaSupplicantLog:

dmi.bios.date: 11/04/2005
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 1014.001
dmi.board.name: P5P800
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.board.version: Rev 1.xx
dmi.chassis.asset.tag: Asset-1234567890
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: Chassis Manufacture
dmi.chassis.version: Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr1014.001:bd11/04/2005:svnToBeFilledByO.E.M.:pnToBeFilledByO.E.M.:pvrToBeFilledByO.E.M.:rvnASUSTeKComputerInc.:rnP5P800:rvrRev1.xx:cvnChassisManufacture:ct3:cvrChassisVersion:
dmi.product.name: To Be Filled By O.E.M.
dmi.product.version: To Be Filled By O.E.M.
dmi.sys.vendor: To Be Filled By O.E.M.

Jouni Mettala (jouni-mettala) wrote :
Jouni Mettala (jouni-mettala) wrote :
Jouni Mettala (jouni-mettala) wrote :

It seems that skge module could not be loaded. Last attachment shows a trace. It is really 2.6.37-2-generic. 2.6.37-rc1 from kernel ppa doesn't work either.

Jouni Mettala (jouni-mettala) wrote :

Fixed in 2.6.37-5-generic.

Changed in linux (Ubuntu):
status: New → Fix Released
Changed in linux:
status: Unknown → Fix Released
Changed in linux:
importance: Unknown → Medium
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.