sound volume keys don't work

Bug #354719 reported by Beowulf on 2009-04-03
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

 My notebook HP nx7400 has two volume control buttons buttons . When I press buttons then a volume indicator appears on the screen, and the indicator's value changes properly when I press the volume buttons on the keyboard, but the actual volume of the sound is not affected. I don't know what is the package for this bug.
 The "mute sound" button doesn't work as well.

Description: Ubuntu 8.10
Release: 8.10

Beowulf (s-highlander) wrote :
Beowulf (s-highlander) on 2009-04-08
description: updated
tags: added: sound
HammerHead66 (hollycowbatman23) wrote :

I had this same problem when I didn't have my drivers for the Graphic card installed right. I would try to reinstall them if that doesn't work post it on the bug website so I can see it didn't work and can help you more.

                                                                                                                                                    rowbgcolor=lightgreen

Changed in ubuntu:
status: New → Confirmed

Beowulf, thank you for reporting this bug to Ubuntu. Gutsy reached EOL on April 30, 2010.
See this document for currently supported Ubuntu releases: https://wiki.ubuntu.com/Releases

Is this an issue in a supported release? If so, could you please execute the following command, as it will automatically gather debugging information, in a terminal:
apport-collect 354719

Changed in ubuntu:
importance: Undecided → Low
status: Confirmed → Incomplete
affects: ubuntu → linux (Ubuntu)
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for linux (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in linux (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments