ubuntu crashes on shut down

Bug #161182 reported by pointer on 2007-11-09
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I installed ubuntu 7.10 yesterday. Until now i had been using 6.06. Its a clean new install and not an upgrade.
When I shut down my system the screen goes blank flickers for a while and the ubuntu shutdown screen appears. The system is hung and unresponsive. This is not specific to any application. I booted my machine when the log on screen came i gave a shutdown command. Same result. I have not been able to generate any log files or crash dumps.
I would be welcome to do so, if some one provides me with some debugging trips.

jtholmes (jtholmes) wrote :

Thank you for your report

Can you elaborate and describe what you call the ubuntu shutdown screen

When this occurs how do you halt the machine?

The Hardy Heron Alpha series was recently released which contains an updated version of the kernel. You can download and try the new Hardy Heron Alpha release from http://cdimage.ubuntu.com/releases/hardy/ . You should be able to then test the new kernel via the LiveCD. If you can, please verify if this bug still exists or not and report back your results. General information regarding the release can also be found here: http://www.ubuntu.com/testing/ . Thanks

Changed in linux:
status: New → Incomplete
Craig Maloney (craig-decafbad) wrote :

Thank you for your report.

The latest version of Hardy has been released. If possible, please verify this behavior is still present with the latest version of Hardy Heron. If this is still an issue we'd like to resolve this as soon as possible.

Thanks!

Jonathan Thomas (echidnaman) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in linux:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers