Soundcard causes freeze

Bug #131449 reported by Blindraven on 2007-08-10
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Soundblaster audigy 2zs freezes/crashes sound server when either lose or when headphone/speaker jacks are left "Half" or "Impartially" plugged in.
In turn, Gnome also refuses to load, and the Ubuntu login sound clip will skip over and over until reboot.

Victor Vargas (kamus) on 2009-10-08
affects: ubuntu → linux (Ubuntu)

Blindraven, thank you for reporting this and helping make Ubuntu better. This bug was reported a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering if this is still an issue? Can you try with the latest development release of Ubuntu? ISO CD images are available from http://cdimage.ubuntu.com/releases/ .

If it remains an issue, could you run the following command in the development release from a Terminal (Applications->Accessories->Terminal). It will automatically gather and attach updated debug information to this report.

apport-collect -p linux <replace-with-bug-number>

Also, if you could test the latest upstream kernel available that would be great. It will allow additional upstream developers to examine the issue. Refer to https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds . Once you've tested the upstream kernel, please remove the 'needs-upstream-testing' tag. This can be done by clicking on the yellow pencil icon next to the tag located at the bottom of the bug description and deleting the 'needs-upstream-testing' text. Please let us know your results.

Thanks in advance.

Changed in linux (Ubuntu):
status: Confirmed → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for linux (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in linux (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers