Comment 209 for bug 1283938

Hi there,
thank you but I've not idea on what you are asking to me ..
"
*you filed a new report with the Ubuntu repository kernel (not
mainline/upstream) via a terminal: ubuntu-bug linux*"

If I have to go somewhere, plese attach a link and a step by step
what-to-do.

best regards

GG

On 6 July 2016 at 10:52, Christopher M. Penalver <
<email address hidden>> wrote:

> ggallozz, it will help immensely if you filed a new report with the Ubuntu
> repository kernel (not mainline/upstream) via a terminal:
> ubuntu-bug linux
>
> Please feel free to subscribe me to it.
>
> For more on why this is helpful, please see
> https://wiki.ubuntu.com/ReportingBugs.
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/1283938
>
> Title:
> [Samsung NP535U4X-S01TH] Ubuntu 14.04 blank screen after wakeup from
> sleep
>
> Status in Linux:
> Unknown
> Status in linux package in Ubuntu:
> Incomplete
>
> Bug description:
> HOW TO REPRODUCE
>
> 1. Suspend the device
> 2. Wake it up
>
> EXPECTED BEHAVIOUR
>
> - The device to resume normally
>
> REAL BEHAVIOUR
>
> - The screen goes blank
>
> RELEVANT DETAILS
>
> - In the "/etc/default/grub" file; changing "quiet splash" option to
> "nomodeset" allows the wakeup, but the computer gets so slow it is
> unusable.
>
> WORKAROUND: Install fglrx.
>
> Unverified WORKAROUND: Revert commit
> 6c7bccea390853bdec5b76fe31fc50f3b36f75d5 as per
> https://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=76761#c3 .
>
> ProblemType: Bug
> DistroRelease: Ubuntu 14.04
> Package: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1ubuntu2
> ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-11.31-generic 3.13.3
> Uname: Linux 3.13.0-11-generic x86_64
> .tmp.unity.support.test.0:
>
> ApportVersion: 2.13.2-0ubuntu5
> Architecture: amd64
> CompizPlugins: No value set for
> `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
> CompositorRunning: compiz
> CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
> CompositorUnredirectFSW: true
> CurrentDesktop: Unity
> Date: Mon Feb 24 12:58:07 2014
> DistUpgraded: Fresh install
> DistroCodename: trusty
> DistroVariant: ubuntu
> DkmsStatus: virtualbox, 4.3.6, 3.13.0-11-generic, x86_64: installed
> GraphicsCard:
> Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Trinity [Radeon HD 7500G]
> [1002:990a] (prog-if 00 [VGA controller])
> Subsystem: Samsung Electronics Co Ltd Device [144d:c660]
> Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Thames [Radeon HD
> 7550M/7570M/7650M] [1002:6841] (rev ff) (prog-if ff)
> InstallationDate: Installed on 2014-02-22 (1 days ago)
> InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Alpha amd64
> (20140218)
> MachineType: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. 535U4C
> ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.13.0-11-generic
> root=UUID=9f8c7e92-a6ea-41fd-9489-a256c8b9f5d5 ro quiet splash vt.handoff=7
> SourcePackage: xserver-xorg-video-ati
> UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
> dmi.bios.date: 04/03/2013
> dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
> dmi.bios.version: P06RAF.N93.130403.LEO
> dmi.board.asset.tag: No Asset Tag
> dmi.board.name: NP535U4X-S01TH
> dmi.board.vendor: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD.
> dmi.board.version: SEC_SW_REVISION_1234567890ABCD
> dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
> dmi.chassis.type: 9
> dmi.chassis.vendor: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD.
> dmi.chassis.version: N/A
> dmi.modalias:
> dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrP06RAF.N93.130403.LEO:bd04/03/2013:svnSAMSUNGELECTRONICSCO.,LTD.:pn535U4C:pvrP06RAF:rvnSAMSUNGELECTRONICSCO.,LTD.:rnNP535U4X-S01TH:rvrSEC_SW_REVISION_1234567890ABCD:cvnSAMSUNGELECTRONICSCO.,LTD.:ct9:cvrN/A:
> dmi.product.name: 535U4C
> dmi.product.version: P06RAF
> dmi.sys.vendor: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD.
> version.compiz: compiz 1:0.9.11+14.04.20140218-0ubuntu1
> version.ia32-libs: ia32-libs N/A
> version.libdrm2: libdrm2 2.4.52-1
> version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.1.0~rc1-1ubuntu4
> version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
> version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.1.0~rc1-1ubuntu4
> version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.15.0-1ubuntu6
> version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev
> 1:2.8.2-1ubuntu2
> version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1ubuntu2
> version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel
> 2:2.99.910-0ubuntu1
> version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau
> 1:1.0.10-1ubuntu2
> xserver.bootTime: Mon Feb 24 12:54:54 2014
> xserver.configfile: default
> xserver.errors: RADEON(G0): [XvMC] Failed to initialize extension.
> xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
> xserver.version: 2:1.15.0-1ubuntu6
> xserver.video_driver: radeon
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/linux/+bug/1283938/+subscriptions
>