nvidia dual monitors broken after update

Bug #162906 reported by ryanb on 2007-11-15
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-restricted-modules (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

After weeks of happily chugging along I made the gigantic mistake of actually allowing you guys to update me again. I get burned by every single one of these. They always break something.

So the new trick is the nvidia drivers. I was using Xinerama with dual monitors and going along happily. After the update I rebooted and now everything says there is no second monitor. I have a dual head dvi-out nvidia 8800.

When launching X i get the error "unable to find available display devices for screen 1." Running nvidia-settings shows no second monitor even being detected. Everything I try uniformly tells me there is no second monitor.

I've been really patient with these updates, but I'm about at the end of my patience. Updates should not consistently break the OS.

Michael Nagel (nailor) wrote :

is this still an issue?

Changed in linux-restricted-modules:
status: New → Incomplete
Michael Nagel (nailor) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in linux-restricted-modules:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers