Xen doesn't work with proprietary ATI drivers

Bug #211240 reported by Rūdolfs Mazurs on 2008-04-03
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-restricted-modules-2.6.24 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: xorg-driver-fglrx

On Ubuntu Hardy beta with kernel 2.6.24-14-xen when I install xorg-driver-fglrx, GUI doesn't work.
I can login the system (with gdm), but then I get white screen.

Hardware - acer Extensa 5620. Video card - ATI radeon HD 2400 TX

dom (dominikruf) wrote :

just wanted to say that I am having the exact same problem.

Ubuntu Hardy final
kernel 2.6.24-16-xen
ATI Radeon X1900 Series

Bu (jb021069-01) wrote :

the same problem occurs with my compaq 8510p

Ubuntu Hardy final
kernel 2.6.24-16-xen
ATI Mobility Radeon HD 2600

tarax (jeremie-tarot) wrote :

hi,

Quite the same here:
HP nx9420, ATI Radeon X1600
Fresh and up to date kubuntu 4.0.3 install
Linux image & restricted modules 2.6.24-18-xen

Can login with KDM, hear the greating, but only get a black screen with only the mouse cursor.
If I blindly click on the "K" menu, its shape briefly appears in white... that's all I can get and have to ctrl+alt+bkspc.

tarax (jeremie-tarot) wrote :

Forgive me for not providing these in the first post... but here are logs I wish could help.
modprobe.log is the tail of /var/log/messages when I try to modprobe -v fglrx (but don't know if it makes sense :-P )

Bests

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments