Comment 32 for bug 98641

Hello,

I'm on Ubuntu Feisty AMD64 with a VideoCard Nvidia 7300 GS and i experiment this bug ...

My Linux Kernerl is 2.6.20-15-generic and i can't find any folder called nvidia in /lib/modules/2.6.20-15-generic but i installed via synaptic nvidia-glx and nvidia-glx-nzw ... same problem

Someone can help me ???

I've another problem ... Xorg.conf is wrong ...; can't boot ...

here's my xorg.conf:

# /etc/X11/xorg.conf (xorg X Window System server configuration file)
#
# This file was generated by dexconf, the Debian X Configuration tool, using
# values from the debconf database.
#
# Edit this file with caution, and see the xorg.conf(5) manual page.
# (Type "man xorg.conf" at the shell prompt.)
#
# This file is automatically updated on xserver-xorg package upgrades *only*
# if it has not been modified since the last upgrade of the xserver-xorg
# package.
#
# If you have edited this file but would like it to be automatically updated
# again, run the following command:
# sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg

Section "Files"
 Fontpath "/usr/share/fonts/X11/misc"
 Fontpath "/usr/share/fonts/X11/cyrillic"
 Fontpath "/usr/share/fonts/X11/100dpi/:unscaled"
 Fontpath "/usr/share/fonts/X11/75dpi/:unscaled"
 Fontpath "/usr/share/fonts/X11/Type1"
 Fontpath "/usr/share/fonts/X11/100dpi"
 Fontpath "/usr/share/fonts/X11/75dpi"
 # path to defoma fonts
 Fontpath "/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType"
EndSection

Section "Module"
 Load "i2c"
 Load "bitmap"
 Load "ddc"
 Load "extmod"
 Load "freetype"
 Load "glx"
 Load "int10"
 Load "vbe"
EndSection

Section "InputDevice"
 Identifier "Generic Keyboard"
 Driver "kbd"
 Option "CoreKeyboard"
 Option "XkbRules" "xorg"
 Option "XkbModel" "pc105"
 Option "XkbLayout" "fr"
 Option "XkbVariant" "oss"
 Option "XkbOptions" "lv3:ralt_switch"
EndSection

Section "InputDevice"
 Identifier "Configured Mouse"
 Driver "mouse"
 Option "CorePointer"
 Option "Device" "/dev/input/mice"
 Option "Protocol" "ImPS/2"
 Option "ZAxisMapping" "4 5"
 Option "Emulate3Buttons" "true"
EndSection

Section "InputDevice"
 Driver "wacom"
 Identifier "stylus"
 Option "Device" "/dev/input/wacom"
 Option "Type" "stylus"
 Option "ForceDevice" "ISDV4"# Tablet PC ONLY
EndSection

Section "InputDevice"
 Driver "wacom"
 Identifier "eraser"
 Option "Device" "/dev/input/wacom"
 Option "Type" "eraser"
 Option "ForceDevice" "ISDV4"# Tablet PC ONLY
EndSection

Section "InputDevice"
 Driver "wacom"
 Identifier "cursor"
 Option "Device" "/dev/input/wacom"
 Option "Type" "cursor"
 Option "ForceDevice" "ISDV4"# Tablet PC ONLY
EndSection

Section "Device"
 Identifier "nVidia Corporation G71 [GeForce 7300 GS]"
 Driver "nvidia"
 Busid "PCI:1:0:0"
 Option "AddARGBVisuals" "True"
 Option "AddARGBGLXVisuals" "True"
 Option "NoLogo" "True"
EndSection

Section "Monitor"
 Identifier "Écran générique"
 Option "DPMS"
EndSection

Section "Screen"
 Identifier "Default Screen"
 Device "nVidia Corporation G71 [GeForce 7300 GS]"
 Monitor "Écran générique"
 Defaultdepth 24
 SubSection "Display"
  Depth 1
  Modes "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
 EndSubSection
 SubSection "Display"
  Depth 4
  Modes "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
 EndSubSection
 SubSection "Display"
  Depth 8
  Modes "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
 EndSubSection
 SubSection "Display"
  Depth 15
  Modes "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
 EndSubSection
 SubSection "Display"
  Depth 16
  Modes "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
 EndSubSection
 SubSection "Display"
  Depth 24
  Modes "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
 EndSubSection
EndSection

Section "ServerLayout"
 Identifier "Default Layout"
  screen "Default Screen"
 Inputdevice "Generic Keyboard"
 Inputdevice "Configured Mouse"
 Inputdevice "stylus" "SendCoreEvents"
 Inputdevice "cursor" "SendCoreEvents"
 Inputdevice "eraser" "SendCoreEvents"
EndSection

Section "DRI"
 Mode 0666
EndSection

Any idea, to work the Nvidia Driver without Freeze and good xorg.conf ?

Many thx

Pfff