package linux-image-3.19.0-66-lowlatency 3.19.0-66.74~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2

Bug #1615506 reported by Conrad on 2016-08-22
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-lts-vivid (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

gets haung up on start-up. i have to roll back to previous kernal constantly

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: linux-image-3.19.0-66-lowlatency 3.19.0-66.74~14.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-65.73~14.04.1-lowlatency 3.19.8-ckt22
Uname: Linux 3.19.0-65-lowlatency x86_64
NonfreeKernelModules: fglrx
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.21
Architecture: amd64
Date: Fri Aug 19 20:28:53 2016
DpkgTerminalLog:
 Log started: 2016-08-05 23:30:50
 Log ended: 2016-08-05 23:31:28

 Log started: 2016-08-19 20:23:55
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
InstallationDate: Installed on 2015-12-24 (241 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu-Studio 14.04.3 LTS "Trusty Tahr" - Beta amd64 (20150805)
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.5ubuntu5.7
 apt 1.0.1ubuntu2.14
SourcePackage: linux-lts-vivid
Title: package linux-image-3.19.0-66-lowlatency 3.19.0-66.74~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Conrad (conrad-v) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers