complete loss of network and audio functionality

Bug #1609769 reported by nsrderooy on 2016-08-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-lts-vivid (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

upon booting kernel linux-image-3.19.0-65-generic on a Latitude E5570 all network completely functionality stops working.
After a bit more looking at the system it seems that also audio has stopped working.

BIOS version is 01.08.03 which is the latest.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: linux-image-3.19.0-65-generic 3.19.0-65.73~14.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-23.24~14.04.1-generic 3.19.8-ckt2
Uname: Linux 3.19.0-23-generic x86_64
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.21
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
Date: Thu Aug 4 14:02:51 2016
DistributionChannelDescriptor:
 # This is a distribution channel descriptor
 # For more information see http://wiki.ubuntu.com/DistributionChannelDescriptor
 canonical-oem-somerville-trusty-amd64-osp1-20150720-0
InstallationDate: Installed on 2016-06-17 (48 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 "Trusty" - Build amd64 LIVE Binary 20150720-04:06
SourcePackage: linux-lts-vivid
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

nsrderooy (nsrderooy) wrote :
nsrderooy (nsrderooy) wrote :
nsrderooy (nsrderooy) wrote :
nsrderooy (nsrderooy) wrote :
nsrderooy (nsrderooy) wrote :

I've just tried to install linux-image-3.19.0-66-generic but this has the same issues

nsrderooy (nsrderooy) on 2016-08-04
summary: - complete loss of network functionality
+ complete loss of network and audio functionality
description: updated
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers