package linux-image-3.19.0-56-generic (not installed) failed to install/upgrade: subprocess new pre-installation script was killed by signal (Broken pipe)

Bug #1557477 reported by Márlon Mendes Etiene on 2016-03-15
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-lts-vivid (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

This erros occurs all times when system try to update

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: linux-image-3.19.0-56-generic (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-51.58~14.04.1-generic 3.19.8-ckt13
Uname: Linux 3.19.0-51-generic x86_64
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.19
Architecture: amd64
Date: Tue Mar 15 08:41:07 2016
DuplicateSignature: package:linux-image-3.19.0-56-generic:(not installed):subprocess new pre-installation script was killed by signal (Broken pipe)
ErrorMessage: subprocess new pre-installation script was killed by signal (Broken pipe)
InstallationDate: Installed on 2016-02-05 (39 days ago)
InstallationMedia: It
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.5ubuntu5.5
 apt 1.0.1ubuntu2.11
SourcePackage: linux-lts-vivid
Title: package linux-image-3.19.0-56-generic (not installed) failed to install/upgrade: subprocess new pre-installation script was killed by signal (Broken pipe)
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

tags: removed: need-duplicate-check
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers