package linux-image-extra-3.19.0-47-generic 3.19.0-47.53~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #1536428 reported by CelticWhisper on 2016-01-21
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-lts-vivid (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Error appeared while not taking any action related to distro upgrade.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: linux-image-extra-3.19.0-47-generic 3.19.0-47.53~14.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-43.49~14.04.1-generic 3.19.8-ckt10
Uname: Linux 3.19.0-43-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.19
Architecture: amd64
Date: Wed Jan 20 19:17:59 2016
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationDate: Installed on 2015-12-14 (37 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.3 LTS "Trusty Tahr" - Beta amd64 (20150805)
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.5ubuntu5.5
 apt 1.0.1ubuntu2.10
SourcePackage: linux-lts-vivid
Title: package linux-image-extra-3.19.0-47-generic 3.19.0-47.53~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

CelticWhisper (celticwhisper) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers