package linux-image-3.19.0-33-generic 3.19.0-33.38~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2

Bug #1515024 reported by dodobird on 2015-11-10
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-lts-vivid (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Logged in to check web page. System reported "system problem detected..." asked if I would like to report the problem. Selected "yes/report. Same message popped up about 4-5 times. Have no idea what it means.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: linux-image-3.19.0-33-generic 3.19.0-33.38~14.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-32.37~14.04.1-generic 3.19.8-ckt7
Uname: Linux 3.19.0-32-generic i686
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.18
Architecture: i386
Date: Tue Nov 10 08:05:13 2015
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
InstallationDate: Installed on 2015-09-06 (65 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.3 LTS "Trusty Tahr" - Beta i386 (20150805)
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.5ubuntu5.4
 apt 1.0.1ubuntu2.10
SourcePackage: linux-lts-vivid
Title: package linux-image-3.19.0-33-generic 3.19.0-33.38~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 2
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

dodobird (ajlp) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers