package linux-image-extra-3.19.0-32-generic 3.19.0-32.37~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #1513997 reported by Mike Ritchie on 2015-11-06
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-lts-vivid (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Restarted server

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: linux-image-extra-3.19.0-32-generic 3.19.0-32.37~14.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-32.37~14.04.1-generic 3.19.8-ckt7
Uname: Linux 3.19.0-32-generic x86_64
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.18
Architecture: amd64
Date: Thu Nov 5 08:07:34 2015
DpkgTerminalLog:
 Log started: 2015-11-03 21:11:20
 Log ended: 2015-11-03 21:11:21

 Log started: 2015-11-05 08:07:02
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationDate: Installed on 2015-09-06 (61 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu-Server 14.04.3 LTS "Trusty Tahr" - Beta amd64 (20150805)
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.5ubuntu5.4
 apt 1.0.1ubuntu2.10
SourcePackage: linux-lts-vivid
Title: package linux-image-extra-3.19.0-32-generic 3.19.0-32.37~14.04.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Mike Ritchie (y-mike-8) wrote :
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in linux-lts-vivid (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers