package linux-firmware 1.157.11 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1

Bug #1714030 reported by Matias Mugnaini on 2017-08-30
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
linux-firmware (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Im not technically able to detail the bug.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: linux-firmware 1.157.11
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-36.36~16.04.1-generic 4.8.11
Uname: Linux 4.8.0-36-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.10
Architecture: amd64
Date: Mon Aug 28 10:16:57 2017
Dependencies:

ErrorMessage: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
InstallationDate: Installed on 2017-03-19 (164 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 16.04.2 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20170215)
PackageArchitecture: all
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.18.4ubuntu1.1
 apt 1.2.19
SourcePackage: linux-firmware
Title: package linux-firmware 1.157.11 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in linux-firmware (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Seth Forshee (sforshee) wrote :

There is little information here to work with, best I can tell is that some post-installation script returned an error. I can't tell which one, but chances are that the problem is with the package that provided the script and not actually with linux-firmware.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers