mod_fastcgi and php

Bug #450127 reported by KirkoR on 2009-10-13
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
lighttpd (Debian)
New
Undecided
Unassigned
lighttpd (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: lighttpd

Version of PHP:
PHP 5.2.6-3ubuntu4.2 with Suhosin-Patch 0.9.6.2 (cgi-fcgi) (built: Aug 21 2009 21:36:45)

tail /var/log/lighttpd/error.log:
2009-10-13 08:58:50: (mod_fastcgi.c.2489) unexpected end-of-file (perhaps the fastcgi process died): pid: 0 socket: unix:/tmp/php.socket-3
2009-10-13 08:58:50: (mod_fastcgi.c.3299) response not received, request sent: 1278 on socket: unix:/tmp/php.socket-3 for /index.php , closing connection

And when I try to open browser (localhost) I get 500 - Internal Server Error.

To get around this bug I make this command in my console:
php index.php - in directory where is my php file. In console I see appropriate output and my web server is working... for some time and this error occurs again... :(

But maybe this is a php-cgi issue?

ProblemType: Bug
Architecture: amd64
DistroRelease: Ubuntu 9.04
ExecutablePath: /usr/sbin/lighttpd
NonfreeKernelModules: nvidia
Package: lighttpd 1.4.19-5ubuntu7
ProcAttrCurrent: unconfined
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: lighttpd
Uname: Linux 2.6.28-15-generic x86_64

KirkoR (grzegorz-bernas) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers