package libvirt-bin 0.7.0-1ubuntu13.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #545632 reported by Vallin Estes on 2010-03-24
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
libvirt (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

I have no further information. If this is the bug I reported in System Tools, well, I don't know which package it was. If it was, it caused my connection to go out. I downloaded several packages in ADD/REMOVE in system tools.

ProblemType: Package
AptOrdering:
 brasero: Remove
 nautilus-cd-burner: Install
 libvirt-bin: Configure
 nautilus-cd-burner: Configure
Architecture: i386
Date: Tue Mar 23 20:20:18 2010
DistroRelease: Ubuntu 9.10
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.5)
Package: libvirt-bin 0.7.0-1ubuntu13.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-20.58-generic
SourcePackage: libvirt
Title: package libvirt-bin 0.7.0-1ubuntu13.1 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Uname: Linux 2.6.31-20-generic i686

Vallin Estes (estes-d) wrote :
Chuck Short (zulcss) on 2010-03-29
Changed in libvirt (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
status: New → Confirmed
Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 273748, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Feel free to continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers