Web apps not appearing in launcher/alt-tab

Bug #1085749 reported by Jono Bacon on 2012-12-02
14
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
WebApps: libunity-webapps
Undecided
Unassigned
libunity-webapps (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

In raring in the last few days (I think since the last Firefox update), web apps that are loaded are no longer appearing in the launcher or when I hit Alt-Tab.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.04
Package: unity 6.12.0-0ubuntu4
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.7.0-4.12-generic 3.7.0-rc7
Uname: Linux 3.7.0-4-generic i686
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.6.3-0ubuntu2
Architecture: i386
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
Date: Sun Dec 2 15:33:41 2012
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: raring
DistroVariant: ubuntu
GraphicsCard:
 Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0126] (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Lenovo Device [17aa:21cf]
InstallationDate: Installed on 2012-11-24 (8 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 13.04 "Raring Ringtail" - Alpha i386 (20121123)
MachineType: LENOVO 4239CTO
MarkForUpload: True
ProcEnviron:
 TERM=xterm
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.7.0-4-generic root=UUID=5fac2c6e-90ff-4e5a-a7d2-e4f1250e3039 ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: unity
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 12/06/2011
dmi.bios.vendor: LENOVO
dmi.bios.version: 8AET56WW (1.36 )
dmi.board.asset.tag: Not Available
dmi.board.name: 4239CTO
dmi.board.vendor: LENOVO
dmi.board.version: Not Available
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Information
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: LENOVO
dmi.chassis.version: Not Available
dmi.modalias: dmi:bvnLENOVO:bvr8AET56WW(1.36):bd12/06/2011:svnLENOVO:pn4239CTO:pvrThinkPadT520:rvnLENOVO:rn4239CTO:rvrNotAvailable:cvnLENOVO:ct10:cvrNotAvailable:
dmi.product.name: 4239CTO
dmi.product.version: ThinkPad T520
dmi.sys.vendor: LENOVO
version.compiz: compiz 1:0.9.8.4+bzr3412-0ubuntu1
version.libdrm2: libdrm2 2.4.40-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 9.0.1-0ubuntu1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 9.0.1-0ubuntu1
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.13.0-0ubuntu8
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.7.3-0ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.0.0-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.20.14-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.4-0ubuntu1
xserver.bootTime: Fri Nov 30 09:40:49 2012
xserver.configfile: default
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.13.0-0ubuntu8
xserver.video_driver: intel

Jono Bacon (jonobacon) wrote :
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in unity (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Omer Akram (om26er) on 2013-01-20
affects: unity (Ubuntu) → libunity-webapps (Ubuntu)
To post a comment you must log in.