i can't enabel my wireless :(

Bug #291868 reported by VilasBoas
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
libchipcard (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm trying to use my wireless since ubuntu 6.04 but i can't torn on my wireless i tried to use the button without any result

Please help me

ProblemType: Package
Architecture: i386
DistroRelease: Ubuntu 8.10
ErrorMessage: subprocesso post-installation script retornou erro do status de saída 1
Package: libchipcard-tools 4.1.3-2
SourcePackage: libchipcard
Title: package libchipcard-tools 4.1.3-2 failed to install/upgrade: subprocesso post-installation script retornou erro do status de saída 1
Uname: Linux 2.6.27-7-generic i686

Revision history for this message
VilasBoas (vilasboas-helder) wrote :
Revision history for this message
Jean-Baptiste Lallement (jibel) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 291868, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report.

Regarding the lack of support for your wireless card, can you please file a new report and include the following additional information, as required by the Ubuntu Kernel Team:
1. Please include the output of the command "uname -a" in your next response. It should be one, long line of text which includes the exact kernel version you're running, as well as the CPU architecture.
2. Please run the command "dmesg > dmesg.log" after a fresh boot and attach the resulting file "dmesg.log" to this bug report.
3. Please run the command "sudo lspci -vvnn > lspci-vvnn.log" and attach the resulting file "lspci-vvnn.log" to this bug report.

Feel free to continue to report any other bugs you may find.

Revision history for this message
Jean-Baptiste Lallement (jibel) wrote :

An error has occurred during copy/pasting the duplicate is bug 283925

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related questions