package kubuntu-docs 8.04-3 failed to install/upgrade: subprocess post-installation script returned error exit status 1

Bug #242614 reported by joel west on 2008-06-24
190
This bug affects 33 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
kubuntu-docs (Ubuntu)
Low
Richard Johnson

Bug Description

Binary package hint: kubuntu-docs

Installed via synaptic

ProblemType: Package
Architecture: i386
Date: Tue Jun 24 06:48:04 2008
DistroRelease: Ubuntu 8.04
ErrorMessage: subprocess post-installation script returned error exit status 1
Package: kubuntu-docs 8.04-3
PackageArchitecture: all
SourcePackage: kubuntu-docs
Title: package kubuntu-docs 8.04-3 failed to install/upgrade: subprocess post-installation script returned error exit status 1
Uname: Linux 2.6.24-19-rt i686

joel west (joel-joelwest) wrote :
Richard Johnson (nixternal) wrote :

Let me guess, you have Ubuntu/GNOME installed as well? That is the only thing I can think of that might cause this. Is this issue still happening? I am unable to confirm, more than likely due to not having GNOME installed. Thanks!

Changed in kubuntu-docs:
assignee: nobody → nixternal
importance: Undecided → Low
status: New → Triaged

I do have gnome installed as well and am using kvpnc from gnome

On 20-Aug-08, at 11:48 AM, Richard Johnson wrote:

> Let me guess, you have Ubuntu/GNOME installed as well? That is the
> only
> thing I can think of that might cause this. Is this issue still
> happening? I am unable to confirm, more than likely due to not having
> GNOME installed. Thanks!
>
> ** Changed in: kubuntu-docs (Ubuntu)
> Importance: Undecided => Low
> Assignee: (unassigned) => Richard Johnson (nixternal)
> Status: New => Triaged
>
> --
> package kubuntu-docs 8.04-3 failed to install/upgrade: subprocess
> post-installation script returned error exit status 1
> https://bugs.launchpad.net/bugs/242614
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>
>
>
> This email has been scanned for viruses and is thought to be clean.
> http://www.clamav.net

This email has been scanned for viruses and is thought to be clean.
http://www.clamav.net

joel west (joel-joelwest) wrote :

Oops I answered the wrong bug report.

Okay it happened a few times. I did have gnome installed as well. It
has stopped happening because I manually edited /var/cache apt files.

On 20-Aug-08, at 11:48 AM, Richard Johnson wrote:

> Let me guess, you have Ubuntu/GNOME installed as well? That is the
> only
> thing I can think of that might cause this. Is this issue still
> happening? I am unable to confirm, more than likely due to not having
> GNOME installed. Thanks!
>
> ** Changed in: kubuntu-docs (Ubuntu)
> Importance: Undecided => Low
> Assignee: (unassigned) => Richard Johnson (nixternal)
> Status: New => Triaged
>
> --
> package kubuntu-docs 8.04-3 failed to install/upgrade: subprocess
> post-installation script returned error exit status 1
> https://bugs.launchpad.net/bugs/242614
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>
>
>
> This email has been scanned for viruses and is thought to be clean.
> http://www.clamav.net

This email has been scanned for viruses and is thought to be clean.
http://www.clamav.net

Richard Johnson (nixternal) wrote :

I just committed a fix for this issue as another issue that stemmed from the same problem. Thank you for this report!

Changed in kubuntu-docs:
status: Triaged → Fix Committed
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package kubuntu-docs - 9.04.1

---------------
kubuntu-docs (9.04.1) jaunty; urgency=low

  * Changed khelpcenter dep to recommend and added www and x-www-browser to deps
  * Cleaned up files under debian/ to change directory from /kde4/ to /kde/
  * Updated control file description of package providing more information
  * Fixed post-installation and pre-removal issues by removing ubuntu-artwork
    references
    - (LP: #242614)
    - (LP: #261006)
    - (LP: #343881)
  * Updated global entity to display the correct Kubuntu version (LP: #325362)

 -- <email address hidden> (Richard A. Johnson) Thu, 26 Mar 2009 22:36:47 -0500

Changed in kubuntu-docs:
status: Fix Committed → Fix Released
msk (msk-mymails) on 2009-09-03
Changed in kubuntu-docs (Ubuntu):
status: Fix Released → Fix Committed
status: Fix Committed → Fix Released
linux_learner (vaira123) on 2009-10-30
Changed in kubuntu-docs (Ubuntu):
status: Fix Released → Fix Committed
Changed in kubuntu-docs (Ubuntu):
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers