Us donem la benvinguda al Kubuntu 8.04, el Hardy Heron!

El Kubuntu és un sistema operatiu lliure i fàcil d'utilitzar, basat en l'entorn d'escriptori KDE i en el sistema operatiu guardonat Ubuntu. Cada 6 mesos en surt puntualment una nova versió, per a la qual s'ofereixen actualitzacions de seguretat gratuïtes durant almenys 18 mesos. Per aquestes i altres raons, podem dir que és l'entorn d'ordinador segur i estable que fins ara havíeu estat esperant. Les bases del seu desenvolupament, controlat per la comunitat, i la seva disponibilitat des de qualsevol lloc, provenen directament del concepte d'«humanitat envers els altres».

El Kubuntu no seria possible sense la seva comunitat: els seus projectes són dissenyats, creats i implementats per una comunitat molt diversa d'usuaris. Tant persones individuals com equips produeixen el codi, el disseny, la documentació i l'assistència tècnica, a més de la promoció del Kubuntu envers una audiència major. Per a obtenir més informació sobre com col·laborar-hi, vegeu la pàgina Col·laboració en el Kubuntu.

Els projectes del Kubuntu i de l'Ubuntu són patrocinats per Canonical Ltd, el proveïdor global capdavanter de programari lliure per al Linux. Canonical proporciona assistència comercial completa per al Kubuntu i l'Ubuntu.

Com obtenir ajuda per al Kubuntu:

Aquestes són algunes de les maneres a través de les quals podeu obtenir ajuda per al Kubuntu: