Clicking install debug symbols does nothing

Bug #1168759 reported by ill
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
kubuntu-debug-installer (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

When plasma crashes and the crash reporting assistant comes up, it says that the backtrace information is not useful, and it says I need to install debug symbols to improve it. so when I click that, a window comes up saying looking for debug packages, then it goes away, and nothing has changed. It still says to install the debug symbols, and they are never installed.

Revision history for this message
Ubuntu Foundations Team Bug Bot (crichton) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. It seems that your bug report is not filed about a specific source package though, rather it is just filed against Ubuntu in general. It is important that bug reports be filed about source packages so that people interested in the package can find the bugs about it. You can find some hints about determining what package your bug might be about at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. You might also ask for help in the #ubuntu-bugs irc channel on Freenode.

To change the source package that this bug is filed about visit https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/1168759/+editstatus and add the package name in the text box next to the word Package.

[This is an automated message. I apologize if it reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

tags: added: bot-comment
Ads20000 (ads20000)
affects: ubuntu → kde-workspace (Ubuntu)
Revision history for this message
Harald Sitter (apachelogger) wrote :

incomplete backtrace please

affects: kde-workspace (Ubuntu) → kubuntu-debug-installer (Ubuntu)
Changed in kubuntu-debug-installer (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Revision history for this message
ill (illumilore) wrote :

How can the backtrace be incomplete? I never even posted one.

Changed in kubuntu-debug-installer (Ubuntu):
status: Incomplete → Confirmed
Revision history for this message
Harald Sitter (apachelogger) wrote :

I meant the backtrace of plasma-desktop which allowed you to install debug symbols.

Changed in kubuntu-debug-installer (Ubuntu):
status: Confirmed → Incomplete
Revision history for this message
ill (illumilore) wrote :

There is no backtrace. Backtrace is for things that crashed.

Changed in kubuntu-debug-installer (Ubuntu):
status: Incomplete → New
Revision history for this message
Harald Sitter (apachelogger) wrote :

Still waiting for the backtrace that triggered the issue.

Changed in kubuntu-debug-installer (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Revision history for this message
ill (illumilore) wrote :

That wasn't submittable due to this bug.

Changed in kubuntu-debug-installer (Ubuntu):
status: Incomplete → New
Revision history for this message
Harald Sitter (apachelogger) wrote :

Can't fix this unfortunately. Without knowing which symbols weren't resolved there is no chance of getting this resolved.

However, we have general improvements coming up which may help prevent the issue in the future. No ETA yet though.

Changed in kubuntu-debug-installer (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers