Recent update broke network configurations setting

Bug #125636 reported by Gary W. on 2007-07-12
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
knetworkconf (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: knetworkconf

A recent Gutsy system update has made it so the ethernet connection is not brought up at startup. I look in network settings and it says its enabled and set to start at boot, but I have to hit disable then enable it again in order to get it to be brought up (from the gui anyway).

Running Kubuntu Gutsy with latest updates.

Gary W. (node45-55) wrote :

Today's release of network-manager (0.6.5-0ubuntu7) has fixed this issue for me. Please consider this bug report fixed.

ElZorro (zorro4372) wrote :

Hi
for me it is better, but not completely fixed, for on reboot, ADSL broadband is still offline .
Networking in system settings shows the Ethernet port to be configured.
However the panel icon is disabled.
The port is a CK804 Nvidia 100MB/S, which worked fine on installation for a while, but updates seem to have corrupted things.
It now only requires one disable-enable in networking to achieve connection, instead of 6 or more.
However on my machine at least it is not yet fixed on rebooting!
So guess I'll make a bug report.
Cheers El Zorro

ElZorro (zorro4372) wrote :

Just received the latest apt-get dist-upgrade and it is now fixed
Thanks
ElZorro

Gary W. (node45-55) on 2007-09-10
Changed in knetworkconf:
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers