MP3 encoding using AudioCD KIO slave produces only white noise

Bug #367598 reported by FS-21 on 2009-04-26
12
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
kdemultimedia (Debian)
New
Unknown
kdemultimedia (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: ubuntu-docs

Hello,

I formated various PCs and I installed Kubuntu Jaunty (32 bits) on them and always I get the same bug when I try to rip audio CDs with audiocd:/ KIO Slave in Dolphin: the encoded MP3 files are corrupted and I only hear noise.

This always happened to me in Kubuntu Intrepid and now in Jaunty isn't still solved.

FS-21 (jagarni1983) on 2009-04-26
affects: ubuntu-docs (Ubuntu) → lame (Ubuntu)
Adam Spain (adamspain) on 2009-05-09
affects: lame (Ubuntu) → kdemultimedia (Ubuntu)
Changed in kdemultimedia (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Adam Spain (adamspain) on 2009-05-09
summary: - Bug encoding audio CD to mp3 with kubuntu using audiocd:/ KIO Slave
+ MP3 encoding using AudioCD KIO slave produces only white noise
Adam Spain (adamspain) wrote :

I'm getting the same problem in Kubuntu Jaunty. The same problem shows up on the Debian bug tracker, so I've added a bug watch for that. I've also changed the bug title to make it more clear on here. Comments on the Debian bug suggest it might only be broken on i386, but I can't test on other architectures.

Changed in kdemultimedia (Debian):
status: Unknown → New
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.