Logout crash in Kubuntu 7.10

Bug #165063 reported by Rafael Belmonte on 2007-11-25
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
kdebase (Ubuntu)
Undecided
Kubuntu Bugs

Bug Description

Using Kubuntu 7.10.
I go to system settings -> Advanced -> login manager -> shutdown and in the field Boot Loader, i select grub.
After reboot, now when i press on restart button for a few seconds, a list of all OS registered in grub appears in order to reboot directly into that OS, but at select a OS, the screen freeze.
This bug was reported some time ago and it continues without fix, i think it shouldn't be hard to fix.
Please fix it as soon as possible.
I attach an screen capture of the moment of freeze in order to your know what i am talking about.

Tags: kdm Edit Tag help
Rafael Belmonte (eaglescreen) wrote :
Brian Murray (brian-murray) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This bug did not have a package associated with it, which is important for ensuring that it gets looked at by the proper developers. You can learn more about finding the right package at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage . I have classified this bug as a bug in kdm.

Jonathan Jesse (jjesse) wrote :

Good afternoon,

I am wondering if you are still having problems with a logout crash in Kubuntu 7.10 or not? Please update this bug to reflect the status so we can get some more attention to solving the problem.

Thanks,

Jonathan

Changed in kdebase:
assignee: nobody → jjesse
status: New → Incomplete
Rafael Belmonte (eaglescreen) wrote :

First, i think this bug is always fully reproduccible in any computer.
It continues in Gutsy and Hardy KDE 3 version.
I think it is caused by the patch applied to Kubuntu logout screen in order to make it more beautiful. In other distributions without that patch, this bug is not present.

Jonathan Jesse (jjesse) wrote :

assigning this back to kubuntu team

Changed in kdebase:
assignee: jjesse → kubuntu-team
status: Incomplete → Triaged
Daniel Herding (dherding) wrote :

This is a duplicate of bug #107642 - https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/kdebase/+bug/107642

Also, I can confirm this bug on four completely different machines, using both Feisty and Gutsy.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments