Crash of the Aquamarine KDE Decorator

Bug #160019 reported by Ruslan AV on 2007-11-04
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
kdebase (Ubuntu)
Undecided
Jonathan Jesse

Bug Description

The window notifying of a bug popped-up and advised to submit the bug to ubuntu developers. In the window it was saying something about crashing of the Aquamarine KDE Decorator.
I'm using kubuntu, Fiesty Fawn, 7.04, KDE, Beryl, Aquamarine KDE decorator.
System specs.: Intel Pentium D, DDR2 - 1Gb, Motherboard Intel 945 GNTL.

Here is the technical content of the bug:

(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/tls/i686/cmov/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -1226656048 (LWP 5811)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#6 0xb769184e in QObject::parent () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#7 0xb769201f in QWidget::parentWidget () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#8 0xb77a58e7 in QWidget::~QWidget () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#9 0xb7806ad7 in QButton::~QButton () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#10 0xb7f547b1 in KCommonDecorationButton::~KCommonDecorationButton ()
   from /usr/lib/libkdecorations.so.1
#11 0xb6be56c5 in KWinPlastik::PlastikButton::~PlastikButton ()
   from /usr/lib/kde3/kwin3_plastik.so
#12 0xb7f573d4 in KCommonDecoration::~KCommonDecoration ()
   from /usr/lib/libkdecorations.so.1
#13 0xb6be89c8 in KWinPlastik::PlastikClient::~PlastikClient ()
   from /usr/lib/kde3/kwin3_plastik.so
#14 0x0805bc3b in ?? ()
#15 0x08170ad8 in ?? ()
#16 0x01e000eb in ?? ()
#17 0x0000022d in ?? ()
#18 0xb76a7194 in QMutexLocker::~QMutexLocker () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#19 0x08055111 in ?? ()
#20 0x081708e8 in ?? ()
#21 0x000000c5 in ?? ()
#22 0x00000000 in ?? ()

Jonathan Jesse (jjesse) wrote :

Good morning,

I am working on my 5 bugs a day and came across this bug.... I am wondering if you are still having problems with the Aquamarine KDE decorator crashing in Compiz Beryl? Can you please update this bug with status information so we can move forward with this bug?
Marking incomplete as waiting for a response.

Thanks,

Jonathan

Changed in kdebase:
assignee: nobody → jjesse
status: New → Incomplete

Dear Jonathan,
I almost completely stopped using Beryl window manager in order to avoid
system crashing. So, unfortunately I cannot update this bug.
Kind regards,
Ruslan

Jonathan Jesse wrote:
> Good morning,
>
> I am working on my 5 bugs a day and came across this bug.... I am wondering if you are still having problems with the Aquamarine KDE decorator crashing in Compiz Beryl? Can you please update this bug with status information so we can move forward with this bug?
> Marking incomplete as waiting for a response.
>
> Thanks,
>
> Jonathan
>
> ** Changed in: kdebase (Ubuntu)
> Assignee: (unassigned) => Jonathan Jesse (jjesse)
> Status: New => Incomplete
>
>

Jonathan Jesse (jjesse) wrote :

Marking this bug as invalid as the original reporter is no longer using Beryl and unable to reproduce this and/or update this bug.

Thanks,

Jonathan

Changed in kdebase:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers